Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 4161

Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 132

Notice: Undefined index: includeFbComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 251

Notice: Undefined index: fbCommentCount in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 261

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε FBCRC_Widget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε SkWidget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Undefined index: sk-id in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/schreikasten/schreikasten.php on line 408
Είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου | Μυστικά κι Εξομολογήσεις - Online Εξομολόγηση

Είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου

Λοιπόν για να αρχίσω! Είμαι 15 χρονών και έχω μια κολλητή που είναι και αυτή 15..!!! Είμαι ερωτευμένη μαζί της 3.5 χρόνια!! Όλα άρχισαν από το δημοτικό, ήταν στην ίδια τάξη μαζί μου!! Στις πιο παλιές τάξεις δεν την πρόσεχα αλλά στην έκτη μόλις μίλησα για λίγο μαζί της και την κοίταξα στα μάτια.. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή!

Μετά μόλις τελείωσα το δημοτικό έκλεισαν και τα σχολεία και χαθήκαμε!! Είχα γραφτεί στο ίδιο γυμνάσιο με εκείνη για να είμαι κοντά της!! Τέλος πάντων αρχίσαμε από τότε να είμαστε αχώριστες μέχρι και σήμερα που έχει φτάσει λύκειο! Δεν μπορώ να πω με έχει δείξει πολλές φορές ότι νιώθει κάτι αλλά μετά με μπερδεύει τελείως!!

Ήθελε συνέχεια να την παίρνω αγκαλιά να της πιάνω το χέρι.. Να της λέω ότι την αγαπώ και τέτοια εσάς πως σας φαίνεται αυτό; Με θέλει έστω και λίγο ή όχι;

Τέλος πάντων με λίγα λόγια το πρόβλημά μου είναι ότι την φλερτάρουν τα αγόρια στο λύκειο και εγώ ζηλεύω απεγνωσμένα!! Δεν θέλω να την χάσω (για να ξέρετε όμως της έχω πει τίποτα σχετικά πως νιώθω γι’ αυτήν) όταν με λέει ότι την φλερτάρει άλλος εγώ τι να της λέω;; Σας παρακαλώ βοηθήστε με το ξέρω είναι αρρωστημένη η κατάσταση αλλά έτσι νιώθω και αυτό δεν αλλάζει!!!! plz help..!


Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-combinecomments.php on line 24
32 thoughts on “Είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου

 1. Και γω στα ιδια ειμαι!! η θα της το πεις ή θα περιμενεις μεχρι να βρεθει μια αλλη κοπελα!! και γω την θελω αλλα αυτη φλερταρει με αλλους!! ετσι και γω επαψα να δινω σημασια!! βεβαια μερικες φορες μου λειπει παρα πολυ αλλα κανω υπομονη!! κουραγιο!! 😉

 2. είναι η για γιαγιά μου ελεύθερη αν ενδιαφέρεσαι γιατί πέθανε η κουμπάρα της πρόσφατα με την οποία κουτουπώνονταν , εξυπηρετεί Αθήνα δεκτές και από επαρχία.

 3. εγω δεν συμφωνω, εγω το ειπα και πηγε και το ειπε αλλου. Θα πρεπει να σκεφτεις και τις συνεπειες. Εγω θα σου ελαγα να περιμενεις. Αν εχει το ιδιο ενδιαφερον,θα εκδηλωθει. Αν οχι, τοτε μονο κολακευεται απο το ενδιαφερον σου. Αν ειναι straight, ειναι δυσκολα. Σκεψουν αν ησουνα εσυ στη θεση της και ησουν straight. Μπορει να κολακευοσουν,αλλα δεν σημαινει οτι θα την ηθελες και ερωτικα. Φυσικα, δεν υπαρχει κανονας γι αυτα. Απλα σκεψου τι θα γινει μετα, αν δεν σε βλεπει ετσι.

 4. Γιατί δεν προσπαθείς να μάθεις πρώτα πως βλέπει η ίδια τις σχέσεις με κορίτσια; Αν το θεωρεί σωστό ή λάθος, αν θα το έκανε η ίδια; Μπορείς να της πεις π.χ. πως έχεις μία φίλη(γνωστή/ξαδέρφη κλπ) με το πρόβλημα που έχεις εσύ και σε ρωτάει τη συμβούλη σου. Και δες τι θα απαντήσει.

  ξγ και υπόλοιποι ακροδεξιοί: γιατί μπήκατε σε αυτήν την κατηγορία αν το θεωρείτε ανωμαλία; Μας δουλεύετε; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!

 5. ΣΟΔΟΜΑ καί ΓΟΜΟΡΑ καί μετά θα έλθει καί η καταστροφή τους…

  Ο Απόστολος Παύλος γράφει σχετικά:

  «έσται γαρ καιρός ότε τής υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται αλλά κατα τας ιδίας επιθυμίας εαυτοίς επισωρεύσουσιν διδασκάλους κνηθόμενοι την ακοήν …» ( θα έλθει κάποτε εποχή πού οί άνθρωποι τις υγιείς και σωτήριες διδασκαλίες της πίστεως δεν θα ανέχονται, αλλά θα ψάχνουν να βρούν διδασκάλους πού θα τους λένε ευχάριστα λόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, ώστε να κουδουνίζουν χαρούμενα στα αυτιά τους…) ( Β΄ επιστολή Τιμοθέου Δ΄ 3 )

  Καί αλλού:

  «Ούκ οίδατε ( δεν γνωρίζετε) οτι ναός Θεού εστέ και το πνεύμα του Θεού οικεί εν υμιν; ( κατοικεί μέσα σας ; )

  Όστις ( όποιος ) τον ναόν του Θεού φθείρει ( καταστρέφει και μολύνει με αμαρτίες… ) , φθερεί ( θα τον καταστρέψει ) τούτον ο Θεός.

  Ο γαρ ναός του Θεού άγιος εστίν, οίτινες εστέ υμείς…( γιατί ο ανθρώπινος ναός του Θεού είναι άγιος, και εσείς είστε αυτός ο ναός ) ( Α΄ Κορινθίους κεφ. Γ΄ 17 )

  Καί τέλος:

  «Μη πλανάσθε (δηλαδή, μη σας ξεγελάει κανένας… ), ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί ( αυνανιζόμενοι), ούτε αρσενοκοίται ( ομοφυλόφιλοι και λεσβίες σήμερα…), ούτε κλέπται, ούτε πλεονέκται, ούτε μέθυσοι ( ναρκομανείς σήμερα), …βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι» (Α’ Κορινθ. ΣΤ΄.9.)

  καί αλλού:

  «Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν…Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους…), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν ( παρά φύσει μέσα στον γάμο, ή και εκτός γάμου, ή ως λεσβίες… ), ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( αρσενικοί με αρσενικούς – ομοφυλόφυλοι… ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες…»

  ( πρός Ρωμαίους επιστολή Αποστ. Παύλου Α΄ 22 -27 )

  • Έχετε ενδιαφέρουσα συζήτηση, παρότι δεν θα καθίσω να τη διαβάσω όλη.

   Θέλω απλώς να σας δώσω την άποψη του φωτισμένου Πατέρα Παϊσίου πάνω στο θέμα. Αυτά, λέει, είναι πάθη.

   Τι σημαίνει αυτό; Είναι μια άχρηστη ορμή. Απλώς απαιτεί από μας ικανοποίηση, αλλά δεν είναι κάτι που έχει ανάγκη πραγματικά ο εαυτός μας.

   Σκεφτείτε το τσιγάρο. Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα αν έχεις συνηθίσει και προσπαθείς να το κόψεις, όμως παραμένει μια τιποτένια επιθυμία.

   Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι δεν κρύβεται πραγματική αγάπη, σαν αυτή που μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα παραδοσιακό ζευγάρι.

   Βέβαια, δεν έχω εμπειρία για να μιλώ. Είναι απλώς το πως το βλέπω.

   Να στε καλά! 🙂

 6. Καταρχην φιλε Μακη σκεψου σαν καλος Χριστιανος που εισαι και εχεις πανω απ ολα αγαπη για τον πλησιον σου και σε καμια περιπτωση την διαθεση να κρινεις, οτι απευθηνεσαι σε ενα κοριτσι 15 χρονων. Το οποιο ηδη αντιμετωπιζει προβλημα με τον σεξουαλικο της προσανατολισμο (ασχετα αν δεν το αναφερει) και σε καμια περιπτωση αν ηταν επιλογη της δεν θα ηθελε να ειχε αυτα τα συναισθηματα για την φιλη της. Αλλα τον σεξουαλικο προσανατολισμο δεν τον επιλεγει κανεις, οσο και αν σε απογοητευω τωρα. Δεν θα κατσω να σου δωσω απαντηση σε καθενα απο τα χορια (που πιστεψε με θα μπορουσα να γραψω κατεβατα) , αλλα θα σου στειλω ενα κειμενο που ειχα γραψει πριν καιρο για το συγκεκριμενο θεμα, γιατι οπως θα καταλαβεις ειμαι και εγω της εκκλησιας αλλα οχι της θρησκοληψιας.
  » Καταρχήν ο Θεός δεν είπε τίποτα για την ομοφυλοφιλία αλλά ο αποστ. Παύλος .
  Επίσης ο αποστ. Παύλος είπε κατά εντολή του Κυρίου, ότι όποιος χωρίζει να μην ξαναπαντρεύεται αλλά να τα βρήσκει με τον συντρόφο του,διαφορετικά να μένει μόνος του. Δεν είδα κάμια υπακοή απο την μεριά της εκκλησίας στα λόγια του ίδιου του Χριστού , ίσα ίσα η εκκλησία ευλογεί τον γάμο μάλιστα 3 φορές „ κατα οικονιμία„ όπως λέει από συγκατάβαση προς την ανθρώπινη αδυναμία και ανεπάρκεια. Ο ομοφυλόφιλος όπως καταλαβαίνεται δεν έχει ανθρώπινες αδυναμίες,αλλά μόνο οι ετεροφυλόφιλοι.
  Έσεις οι άγιοι της εκκλησίας ιερείς και θρησκευόμενοι μάθετε οτι η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, αλλά γεννιέται κάποιος έτσι. Κανένας δεν θα επέλεγε κάτι τέτοιο ώστε να μην μπόρει να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη του για τον άλλον,κάτι πολυ ζωτίκο και αναγκαίο για την ανθρώπινη ύπαρξη. Αδύναμος και προβληματικός δεν είναι ένας ομοφυλόφιλος, αλλά αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν την πραγματικότητα του άλλου. Η ομοφυλοφιλία εξάλλου υπάρχει και στα ζώα, εκτός αν έχουν και αυτά διαστροφή. Οι περισσότεροι αποκαλούνται τον Αδάμ και την Εύα για να στηρίξουν την επιχειρηματολογία τους, ότι δηλαδή ο Θεός δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.
  Σωστά, δέν θύμαμαι όμως επίσης αν ο Αδάμ είχε σύνδρομο Down . Ή πιστεύετε ότι και ένα παιδάκι με σύνδρομο Down επέλεξε να είναι έτσι;
  Όπως ένα τέτοιο παιδάκι δεν επέλεξε να είναι έτσι, έτσι και ένας ομοφυλόφιλος δεν έπελεξε τον ερωτισμό του. Αυτά είναι φυσικά φαινόμενα ή όπως αλλιώς λέγεται το „ φυσικό κακό„ για το όποιο δεν ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος που το έχει, άλλα είναι συνέπεια της αμαρτίας όλης της ανθρωπότητας. Η ανθρώποτητα είναι σαν ένα δέντρο, που η αμαρτία επηρεάζει όλο το δέντρο και το κάνει να ασθαινεί,αλλά την πληρώνουν μόνο κάποια φύλλα και κλάδια της.
  Ξέρω, οι περισσότεροι θα πού τώρα,ότι είναι ο σταύρος του ομοφυλόφιλου και ότι πρέπει να κάνει εγκράτεια. Μπορεί δεν μπορεί, πρεπεί να κάνει εγκράτεια για να μην προσβάλλει την „αληθινή πίστη“ κάποιον. Η απάντηση μου σ’ αυτό είναι ότι όσο εύκολο είναι για έναν ετεροφυλόφιλο να κάνει εγκράτεια χωρίς να είναι επιλογή του, άλλο τόσο εύκολο είναι και για έναν ομοφυλόφιλο. Απλά τον πρώτο και να μην μπορεί τον αποδέχεται η κοινωνία.
  Θεωρώ φυσικά πολύ υποκριτικό που η έκκλησια συνεχίζει να παίρνει αυτή την αρνητική στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία, παρόλου που πολλοί ιεροίς ακούνε στην εξομολόγηση την μαρτυρία πολλών ότι δεν είναι έπιλογη τους,αλλά ότι γεννήθηκαν έτσι. Δεν μπορεί όλοι αυτοί που το ζούν να λένε ψέμματα και να βρίσκονται σε πλάνη και όλοι οι ύπολοιποι χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα πόσο δύσκολο πράγμα είναι αυτό και πως νιώθει ένας τέτοιος ανθρώπος και τι αδιέξοδα έχει, να τον αμφισβητούν και να αποκαλούνται ότι υπάρχει γραμμένο στις γραφές, δίνοντας αξία στον νόμο και μηδενίζοντας το βίωμα και την πραγματικότητα του ανθρώπου, άπλα γιατί μόνο πάνω σ’αυτές στηρίζεται η πίστη τους και η αλήθεια τους. Δεν έγινε ο άνθρωπος για τον νόμο, αλλά ο νόμος για τον άνθρωπο. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο Θεός είναι τόσο μικρός και λίγος όπως δυστυχώς το δημιουργημά του. Εξάλλου και όταν ήρθε στην γή τι έκανε; Έκανε θαύματα το Σάββατο και οι ιερείς τότε ήταν αντίθετοι γιατί δεν το έλεγε ο νόμος. Αλλά αυτός έβαζε τον άνθρωπο πάνω απο τον νόμο, δεν ήταν καθόλου συμβατικός, αλλά αντίθετος με τον συντηριτισμό και τον φαρισαισμό. Δυστυχώς η ιστόρια επαναλαμβάνεται.
  Ακόμα όμως πιο υποκριτικό απο την μεριά της έκκλησιας είναι οτι η ομοφυλοφιλία, όπως είναι γνωστό σε πολλούς,καλά κρατεί στους κόλπους της, αλλά φοβάται να το αποδεχτεί, γιατί απλά της είναι πιο εύκολο να ρίχνει άλλους στην πυρά. Δέν έχω πρόβλημα με έναν ομοφυλόφιλο ιερέα, αλλά με την υποκρισία του.»

 7. Ο Απόστολος Παύλος αγαπητή Niki, ήταν «το στόμα τού Χριστού» , πού επεξήγησε μέ λεπτομέρεια τίς βασικές εντολές του Ευαγγελίου.

  Υπήρξε πρίν δεινός διώκτης των Χριστιανών καί κατόπιν ενός μεγάλου θαύματος μέρα μεσημέρι βαδίζοντας με απόσπασμα θανάτου πρός την Δαμασκό γιά να συλλάβει Χριστιανούς, είδε καί άκουσε τον ίδιο τον Χριστό να τον τοποθετεί Απόστολο τών Εθνών δίνοντάς του καί το χάρισμα να κάνει πάρα πολά θαύματα επιβεβαιώνοντας έτσι καί την από τον Θεό κλήσι του!

  Άλλωστε καί ο ίδιος ο Χριστός μίλησε κατ΄ επανάληψη για τήν καταστροφή τών ομοφυλοφύλων τών Σοδόμων κι΄ έρχεσαι τώρα εσύ, καί μάς λές ότι «αυτά τα λέει κάποιος Παύλος;» , κι΄ ότι ο Χριστός, πού καταδίκασε ακόμη καί κάθε πονηρό βλέμμα, ότι αυτά τα αθωώνει ;

  Πού τά βρήκες αυτά γραμμένα;

  Απ΄ ότι κατάλαβα,εσύ τώρα πρέπει νά έχεις φτιάξει ένα δικό σου Ευαγγέλιο καί νά τα εξηγείς όλα σύμφωνα με τα δικά σου γούστα παρασέρνοντας ταυτόχρονα καί τούς άλλους σε μία γενική αθώωση!

  Μού θυμίζεις λίγο την κυρά Μαριώ την αλεπού, σύμφωνα κάπου καί περίπου με τον μύθο τού Αισώπου, πού επειδή τής κόψανε την ουρά άρχισε να περιφέρεται με τήν «υπερηφάνειά της» ( γνωστή αυτή η λέξη… ), καί να λέει ότι «τώρα στάς Ευρώπας η μόδα είναι νάχουμε τίς ουρές κομμένες!!!»

  Θά έλεγα λοιπόν καλούς αγώνες για να τιθασεύσουμε αυτό το δαιμονικό βίτσιο τής διαστροφής πού κυριεύει κάποιες καί κάποιους γιατί κανείς δεν γεννιέται ανώμαλος εκ κατασκευής. Μπορεί να γεννηθεί ελατωματικός αλλά τό ανώμαλος έχει σχέσει με την διαστροφή τής ψυχής, είναι μιά βαρειά ψυχοπάθεια κατά την οποία ο άνθρωπος παίζει άλλο ρόλο απ΄ αυτόν πού έχει γεννηθεί.

  Κι΄ ακόμη ότι υπήρξαν σπουδαίοι άνθρωποι στό Βυζάντιο, πού σε πολέμους καί ακαταστασίες τούς ευνούχισαν άλλοι άνθρωποι, καί πού όμως αυτό δεν τούς εμπόδισε στήν τίμια συνείδηση καί προαίρεσή τους ( γιατί αυτό τελικά μετράει σε κάθε άνθρωπο ), νά γίνουν μεγάλοι Στρατηγοί καί Αξιωματούχοι τής Αυτοκρατορίας, τίμιοι, εγκρατείς, καί ηθικότατοι χωρίς να γίνουν πούστ…ες ( γκέϊ τούς λένε σήμερα για να μη τούς προσβάλλουν αποκοιμίζοντάς τους ότι όλα έχουν καλώς…).

  Όπως επίσης καί αρχόντισες καί πριγκιποπούλες πού για να μή πάρουν κληρονομιές τίς έκλειναν στα μοναστήρια χωρίς όμως να γίνουν απαραιτήτως καί λεσβίες όπως ακούμε κάποια κοριτσάκια εδώ να μάς λένε σάν να μή τρέχει τίποτα…

  Θά έλεγα λοιπόν καλή μετάνοια, καί βρέστε έναν ευλογημένο καί σοβαρό Πνευματικό Ορθόδοξο ιερέα να πάτε να Εξομολογηθείτε τίς αμαρτίες αυτές, ώστε να πάρετε καί δύναμη να νικήσετε αυτό το πάθος γιατί υπάρχει καί ο δαίμονας πού σάς σπρώχνει καί σάς ωραιοποιεί τίς καταστάσεις αυτές…

  Γιατί έτσι όπως τώρα είστε, άν φύγετε ξαφνικά από τήν ζωή αυτή ( όπως πολλοί φίλοι καί γνωστοί έχουν φύγει…) μ΄ ένα ξαφνικό θάνατο ( από Τροχαίο, από ηλεκτροπληξία, δεν ξέρω τί…) κινδυνεύετε με τέτοιες μεγάλες καί θανάσιμες αμαρτίες να πάτε στήν Κόλαση, πού δυστυχώς είναι καί δυσβάστακτη, καί το χειρότερο αιώνια, όπως ο ίδιος ο Χριστός μίλησε !

  Γιατί όποιος μπεί εκεί μέσα, καί κλείσει η πόρτα, τότε αλλοίμονο, δεν θά ανοίξει ποτέ…

  Τώρα, άν κάποιοι τής Εκκλησίας έχουνε «πρόβλημα» αυτό αφορά τον δικό τους φάκκελο απέναντι του Θεού, καί δεν φταίει γι΄ αυτό ούτε ο Χριστός, ούτε η Εκκλησία Του, ούτε οί άλλοι δίκαιοι καί Άγιοι άνθρωποι. Φταίνε αυτοί πού δεν τήρησαν τον Νόμο τού Θεού.

  Θα κριθούμε έκαστος κατά τα έργα του. Άλλωστε, τί είπε ο ίδιος ο Χριστός;

  » Ότι σάς λένε οί Αρχιερείς, Γραμματείς, καί Φαρισαίοι, καί είναι σύμφωνο με τίς εντολές του Θεού να το κάνετε, όσα όμως άσχημα οί ίδιοι κάνουνε στήν ζωή τους εσείς νά μη τα κάνετε . Εγώ θα τιμωρήσω αυτούς…»

  Καί άν θέλετε να μάθετε καί κάτι σχετικό καί περισσότερο κάντε καί μιά βόλτα εδώ παρακάτω:

  http://www.kivotoshelp.gr/Pages/apantoume.htm

  Makis

 8. Λοιπόν αγαπητέ Μάκη, η αλήθεια είναι ότι με έκανες και γέλασα ιδιαίτερα με αυτό που είπες για την αλέπου. Αλλά ένταξει θά προσπαθήσω να σου δώσω μια άπαντηση χώρις να σε προσβάλλω σε αντίθεση με έσενα γιατί κυρίως απεχθάνομαι τις κόντρες, οι οποίες μόνο εγωισμό κρύβουν κι τίποτα άλλο.
  Ο λόγος που σου γράφω τώρα, άλλα και που άπαντησα στο πρώτο σου κείμενο, δεν ήταν/είναι για να σε πείσω, αλλά κυρίως γιάτι διαβάζουν άτομα αύτα που γράφεις (όπως και άλλοι όμοιοι σου) και νίωθουν ενοχές γι’ αυτό που είναι, χωρίς να φταίνε αυτοί γι’ αυτό. Ξέρω ότι για σένα είμαστε αμαρτώλοι και καταδικασμένοι και τζάμπα τρώω τον χρόνο μου. Άλλα εκτός αυτού πότε δεν θα έκανα καμία προσπάθεια να πείσω κανέναν και για κανέναν λόγο, όπως έσυ νομίζεις! Γιατί πρώτα σέβομαι τον εαυτό μου και μέτα όλους τους άλλους καθώς και αυτό που πιστεύει ο καθένας. ‘Αλλωστε δεν πιστεύω ότι ο λόγος μου έχει τόση δύναμη ώστε να παρασύρει τόσο κόσμο στην κόλαση, όπως επίσης πιστεύεις.

  Τα μηνύματα περί κόλασης, δεν νομίζω οτι αρμόζουν σε έναν άνθρωπο που ζεί εν Χριστό και οφείλει να έχει αληθινή ταπείνωση μέσα του και αγάπη για τον πλησίον του. Γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος το μόνο που θα μπορούσε να δεί θα ήταν η δική του αμαρτία και όχι των άλλων.

  Βέβαια η σέξουαλικοτητα του ανθρώπου είναι το ψώμι της σημερινής εκκλησίας και των θρησκόληπτων. Γιατί όλη η θεώρια τους στηρίζεται έκει και όχι στην ψυχή του ανθρώπου στο πραγματικο „ είναι“ . Άσχετα αν λετε ότι προσπαθείτε να ζήσετε εν Χριστό γιατί σας νοίαζει η ψυχή σας. Στην ουσία αυτοδικαίωση ψάχνετε. Οτι απο την στιγμή που ζήτε νόμιμα είστε και εντάξει απέναντι στο Θεό και έχετε εξασφαλίσει και μια θέση στον παράδεισο. Επίσης, επειδή ο ερωτισμός του ανθρώπου είναι ένα καίριο μέρος της υπάρξεώς του, πολλοί ιερεις εξασφαλίσουν με αυτο τον τροπο πάνω στον άνθρωπο απόλυτη εξουσία. Ο αληθινος Χριστιανος Μακη πρωτα κοιτα τι εχει να του πει ο ανθρωπος που ειναι διπλα του, αντιλαμβανεται τα αδιεξοδα του, τις αγωνιες του, λυπαται και κανει τον πονο του αλλου δικο του πονο. Δεν μπορει να δει τιποτα το διαφορετικο πανω του, παρα οτι ειναι ενα μερος απο το σωμα του Θεου. Ειναι ανοιχτος και εχει αγαπη μεσα του να δεχτει και να καταλαβει και τον μεγαλυτερο φονια. Το μονο που κανει ενας Χριστιανος σωστος ειναι να βγαινει απο τον εγωισμο του και να κινειται με αγαπη προς τον αλλον, με μονο στοχο του να ενωθει μ αυτον τον ανθρωπο ψυχικα.
  Τωρα αν εσυ θελεις να πιστευεις οι ομοφυλοφιλοι δεν γενιουνται και οτι ειναι ψυχικα αρρωστοι διαβασε το Ανθολογιο συμβουλων του πατρος Πορφυριου καθως και ολα τα βιβλια του π. Συμεων Κραγιοπουλου. Εκει θα δεις οτι δεν ειναι επιλογη του ανθρωπου η σεξουαλικοτητα του. Οσο για το αν ειναι ψυχικα αρρωστοι, το μονο που θα σου πω ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω ψυχικα αρρωστο που δεν παιρνει χαπια. Εγω οσους ξερω ψυχικα αρρωστους ξερω οτι η αρρωστα τους εκδηλωνεται σε ολη τους την συμπεριφορα και οχι μονο στην σεξουαλικη. Πιθανον δεν εχεις γνωρισει ομοφυλοφιλους απο κοντα, για να δεις οτι υπαρχουν ανθρωποι αξιοπρεπεις που εχουν αγαπη μεσα τους και σεβασμο για τον συνανθρωπο τους. Και ετσι δεν θα μπορουσε να ηταν σε καμια περιπτωση κανενας ανθρωπος που ειναι ψυχικα αρρωστος.
  Τωρα θα προσπαθησω να σου απαντησω εν ολιγις σ αυτα που ειπες, γιατι ηδη εγραψα αρκετα.
  Καταρχήν δεν είπα «αυτά τα λέει κάποιος Παύλος;» όπως είπες αλλά για τον απόστολο Παύλο. Και σου είπα ότι οκ τα λέει αυτά περί ομοφυλοφιλιάς, αλλά λεεί επίσης ότι δεν πρεπει να χωριζει ο αντρας απο την γυναικα και μαλιστα οχι αυτος αλλα ο ιδιος ο κυριος το λεει. Τι κανει η σημερινη εκκλησια; Γιατι δεν ακουει «το στόμα τού Χριστού» και ευλογει 3 φορες τον γαμο και μαλιστα στον 2 και 3 γαμο δεν διαβαζουν ολη την ευχη, γιατι την διαβασαν την πρωτη φορα. Τι γινεται εκει; Οπου θελουμε ακουμε τα λογια του αποσ. Παυλου και οπου δεν θελουμε οχι; Εγω δεν εχω φτιαξει κανενα δικο μου ευαγγελιο, αλλα ο θεος μου εδωσε μυαλο να καταλαβαινω και να κρινω και οχι να αποστηθιζω και να παπαγαλιζω τι λενε οι αλλοι, χωρις αυτο να εχει κανενα αντικρισμα στην πραγματικοτητα.
  Τωρα για την παλια διαθηκη δεν θα αναφερθω γιατι θελω αλλα τοσα φυλλα. Πολλα εχουν αμφισβητηθει ομως και απο εκει. Οσο για τα ευαγγελια υπαρχουν και τα αποκρυφα οπως ξερεις, δεν ειναι μονο αυτα απο τα οποια αποτελειται η σημερινη καινη διαθηκη.

  Χαιρομαι που αναφερες το Βυζαντιο, γιατι απο εκει εχει ξεκινησει ολη αυτη η εχθρα. Μετα την πενθεκτη εν τρουλο οικουμενικη συνοδο οπου συναχθηκαν 102 κανονες και μεσα σ αυτους και ο περι ομοφυλοφιλιας. Δεν θα αναφερθω ομως παραπανω, ψαξε και βρες για τους αγιους „Σεργιο και Βακχο“.
  Σ’ ευχαριστω που νοιαζεσαι για την σωτηρια μου. Αλλά αν ειναι να παω στην κόλαση και αυτο θα το κρινει ο Θεος και οχι εσυ ή οι παπαδες, προτιμω να παω γιατι αγαπησα εναν ανθρωπο, παρα γιατι δεν ειχα αγαπη μεσα μου και εκρινα αλλους χωρις καν να τους γνωριζω, χωρις να κανω την παραμικρη κινηση να νιωσω και να καταλαβω τον ανθρωπο που κρινω, παρα μονο απο την σεξουαλικη του συμπεριφορα.
  Το προβλημα στην σημερινη εκκλησια ξερεις ποιο ειναι ; Οτι εχει επικρατησει η δικανικη εννοια της αμαρτιας. Κανεις αυτο.. εισαι σωστος και πας στον παραδεισο, κανεις το αλλο πας στην κολαση. Ενω το πνευμα του Χριστου ηταν φιλελευθερο και ειχε αγαπη . Δυστυχως σημερα αδυνατει να καταλαβει η εκκλησια και οι ανθρωποι της τι θελει ο Θεος για το τωρα, δεν εχει δηλ. τον φωτισμο και την χαρη για να το καταβει. Μπορεις να ακουσεις και ομιλια του π Βαρναβα πανω σ αυτο. Το μονο που προσπαθει ειναι να βαλει τον ανθρωπο σε καλουπια και να κανει πιο συγκεκριμενη την αμαρτια για να μπορει να την διαχειριζεται καλυτερα και να αυτιδικαιωνονται τα μελη της, οτι αφου κανουν αυτο ειναι και σωστοι. Ποιο κοντα ειναι στον παραδεισο οι πορνοι και ολοι κατα τον κοσμο αμαρτωλοι, γιατι αυτοι δεν εχουν μεσα τους μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και ξερουν τι θα πει πονος και παραγκωνισμος. Δεν ταπεινολογουν, λεγοντας οτι εγω ειμαι ενας απλος Χριστιανος με αμαρτιες, αλλα απο μεσα τους βραζει ο εγωισμος και πιστευουν οτι ειναι ενα βημα πριν τον παραδεισο. Αλλα εχουν επιγνωση της καταστασης τους. Και σε πληροφορω για εναν τετοιο ανθρωπο η σωτηρια ειναι 2 λεπτα υποθεση, γιατι οταν νιωσει την αγαπη του Θεου, ολο αυτο το προβλημα που τον ταπεινωνε μεσα του γιατι δεν ηταν αποδεκτος απο τους αλλους, ερχεται και γινεται ταπεινωση πραγματικη και αγιαζεται ο ανθρωπος. Ενω ο αλλος που πιστευε οτι τηρει τον νομο του Θεου αγνοωντας την πραγματικη εσωτερικη του κατασταση, μπορει να κανει και αιωνες για να εχει την πατεινωση που θα εχει σε 2 λεπτα ενας μη αποδεκτος απο τον κοσμο αλλα αποδεκτος απο τον Θεο.
  Τελος ασε τον αποστ. Παυλο και πιασε τον απος. Ιωαννη για να δεις τι λεει για την αμαρτια. Οπου θα δεις οτι η αμαρτια ειναι λιγοτερο η παραβασης του Θεου και περισσοτερο μια οριεσμενη κατασταση που εχει ο ανθρωπος μεσα του.
  Αυτη ειναι η τελευταια μου απαντησει, οτι κι αν απαντησεις. Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις δεν εχω κανενα προβλημα,απλα δεν εχω τον χρονο να απανταω τοσα μεγαλα εμαιλ καθε φορα, Και αυτα ειναι θεματα που δεν εχουν τελος.

 9. Eπισης ξεχασα να σου πω, οτι πολυ παλια δεν ηταν αποδεκτη μια γυναικα απο την κοινωνια που δεν μπορουσε να τεκνοποιησει. Την θεωρουσαν βδελλιγμα της κοινωνιας, αλλα οπως ξερεις σε μια τετοια γυναικα επετρεψε ο Θεος να γενισει την Παναγια. Καθως επισης πριν 100 χρονια η εκκλησια διαβαζε ευχη στους κωφαλαλους, γιατι θωρουσαν οτι ηταν δαιμονικη επειρια.

 10. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΡΙΒΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..
  ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΈΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ …
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΟΜΠΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ .
  ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ…
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ

 11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ,ΑΝ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΙΜΑΔΕΨΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ … ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ..

 12. Gelo, να μην νιωθεις αχρηστος γιατι δεν εισαι. Ισα ισα πρεπει να εχεις κοτσια και γεναια ψυχη για να κανεις αυτο που κανεις. Να ζει καποιος με εγκρατεια ειναι μεγαλο πραγμα. Και εγω ζω ετσι, αλλα εγω το κανω εν γνωση μου. Δηλ. αφου δεν μπορω να κανω οικογενεια αποφασισα να ζω με εγκρατεια, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να το κανουν ή οποιος δεν το κανει θα παει στην κολαση. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι για ολα. Τις απαντησεις που εδωσα πιο πανω φυσικα και τις πιστευα αλλα δεν τις εδωσα για να υπερασπισω τον εαυτο μου. Αλλα γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι για ενα παιδι 15 χρονων να ακουει του κοσμου τις ασυναρτησιες, λογια γεματα μισαλλοδοξια, που το γεμιζουν ενοχες για κατι που δεν φταιει. Ξερω ποσο μεγαλη ψυχολογικη πιεση νιωθει καποιος και πολλα παιδια στην εφηβεια δεν αντεχουν αλλο και αυτοκτονουν. Ξερω ποσο δυσκολα ηταν για μενα, οπως και τωρα ειναι με αλλο τροπο φυσικα. Εγω εφτασα ομως σε καποια ηλικια για να παρω αυτη την αποφαση που πηρα, την οποια φυσικα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να κρατησω και μεχρι το τελος της ζωης μου. Ουτε ειναι ομως καλο για τον ανθρωπο να εχει απωθημενα. Αν δεν μπορει να βιωσει μια κατασταση καλυτερα να μην την βιωσει. Οτι κανεις να το κανεις νιωθοντας ελευθερος κινουμενος μονο απο αγαπη. Ειναι δυσκολο, το ξερω, εχει ο Θεος ομως. Και να προσπαθησεις να δεχτεις αυτο που εισαι, θα σε βοηθησει πολυ στον αγωνα σου. Να κανεις την ευχη, βοηθαει πολυ. Αυτα που ειπα για την εκκλησια τα πιστευω αλλα δυστυχως δεν βλεπω φως στο τουνελ, ευτυχως υπαρχουν και ιερεις που δεν ειναι κομπλεξικοι. Καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

 13. Αγαπητή Niki

  ΓΡΑΦΕΙΣ: «…Ξέρω ότι για σένα είμαστε αμαρτώλοι και καταδικασμένοι και τζάμπα τρώω τον χρόνο μου…»

  ΑΠΑΝΤΩ: Κάθε άνθρωπος είναι αμαρτωλός και ουδείς τέλειος. Αλλά υπάρχουν αμαρτίες απλές και αμαρτίες θανάσιμες! Εφ΄ όσον αναπνέουμε, και εφ΄ όσον μετανοήσουμε και Εξομολογηθούμε τις αμαρτίες μας μετά πόνου και δακρύων τότε σωζόμαστε…

  ΓΡΑΦΕΙΣ: “ Ποιό κοντά ειναι στον παραδεισο οι πορνοι και ολοι κατα τον κοσμο αμαρτωλοι, γιατι αυτοι δεν εχουν μεσα τους μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και ξερουν τι θα πει πονος και παραγκωνισμος…”Και σε πληροφορω για εναν τετοιο ανθρωπο η σωτηρια ειναι 2 λεπτα υποθεση,

  ΑΠΑΝΤΩ: Η σωτηρία θέλει ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΗΣ !

  Θέλει δηλαδή ΜΕΤΑΒΟΛΗ στον λάθος δρόμο πού τώρα βαδίζουμε. Κανείς δεν μας έχει υπογράψει χαρτί ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας αυτά τα 2 λεπτά συγγνώμης προς τον Θεό. Γιατί άμα μας βρεί ένα τροχαίο, ένα έμφραγμα, μια ηλεκτροπληξία, ένας πνιγμός, άντε εσύ εκείνα τα λεπτά πού ξεψυχάς να βρείς καιρό να μετανοήσεις. Και μάλιστα χωρίς Εξομολόγηση και Αγία Κοινωνία . Τι λέει ο Χριστός; « Ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα ( Αγία Κοινωνία ) έχει ζωήν αιώνιον…»

  ΓΡΑΦΕΙΣ: Τι κανει η σημερινη εκκλησια; Γιατι δεν ακουει «το στόμα τού Χριστού» και ευλογει 3 φορες τον γαμο και μαλιστα στον 2 και 3 γαμο δεν διαβαζουν ολη την ευχη, γιατι την διαβασαν την πρωτη φορα. Τι γινεται εκει; Οπου θελουμε ακουμε τα λογια του αποσ. Παυλου και οπου δεν θελουμε οχι;

  ΑΠΑΝΤΩ: Και τι σημαίνει αυτό; Επειδή κάποιοι Εκκλησιαστικοί υπεύθυνοι άλλαξαν τον Νόμο του Ευαγγελίου, τον άλλαξε και ο Χριστός; Στην ώρα της Κρίσεως θα υπάρχει άλλο μέτρο, το μέτρο των λόγων του Χριστού, όχι των ανθρώπων !

  ΓΡΑΦΕΙΣ: Αλλά αν ειναι να παω στην κόλαση και αυτο θα το κρινει ο Θεος και οχι εσυ ή οι παπαδες, προτιμω να παω γιατι αγαπησα εναν ανθρωπο, παρα γιατι δεν ειχα αγαπη μεσα μου. Ενω το πνευμα του Χριστου ηταν φιλελευθερο και ειχε αγαπη ….

  ΑΠΑΝΤΩ: Τά λόγια του Ευαγγελίου θα σε κρίνουν. Οι παπάδες δεν λένε δικά τους πράγματα! Τι θα πεί «αγάπησα έναν άνθρωπο;» Είσαι γυναίκα και αγάπησες μια γυναίκα! Μά καλά δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι αφύσικο; Ότι είναι βαθειά αμαρτωλό και μισητό για τον Θεό;

  Τι νομίζεις ότι η αγάπη για την οποία μιλάει ο Χριστός « αγαπάτε αλλήλους» έχει καμιά σχέση με τα σαλιαρίσματα και τους αισθησιακούς έρωτες , και μάλιστα αφύσικους έρωτες των ανθρώπων, πού ούτε τα ζώα δεν κάνουν;

  Γι΄ αυτό λέω και ξαναλέω ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ¨ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, φθάνοντας μάλιστα να παραφράζεις και λόγια του πατρός Πορφυρίου. Αλλιώς τα έλεγε και τα εννοούσε. κι΄ εσύ τάφερνες στό δικό σου καλούπι. Κι΄ έτσι αλλιώς τα καταλάβαινες λόγω τής διαστροφής σου…

  ΓΡΑΦΕΙΣ: Τελος ασε τον αποστ. Παυλο και πιασε τον απος. Ιωαννη για να δεις τι λεει για την αμαρτια.

  ΑΠΑΝΤΩ: Για διάβασε λοιπόν τι λέει παρακάτω ο Ιωάννης:

  « Εάν είπωμεν ότι αμαρτίαν ούκ έχομεν, εαυτούς πλανώμεν…»

  «Εάν ομολογώμεν τάς αμαρτίας ημών ( Εξομολόγηση ), πιστός εστι καί δίκαιος ( ο Χριστός ), ίνα αφή ημών τάς αμαρτίας και καθαρίσει ημάς από πάσης αδικίας…» ( Α΄ Καθολ. Επιστολή Ιωάννου Α΄8-9 )

  ΓΡΑΦΕΙΣ: Eπισης ξεχασα να σου πω, οτι πολυ παλια δεν ηταν αποδεκτη μια γυναικα απο την κοινωνια που δεν μπορουσε να τεκνοποιησει. Την θεωρουσαν βδελλιγμα της κοινωνιας, αλλα οπως ξερεις σε μια τετοια γυναικα επετρεψε ο Θεος να γενισει την Παναγια.

  ΑΠΑΝΤΩ: Και αυτό τι σημαίνει; Έχει καμιά σχέσει με τά παραφύσει αμαρτήματα;

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  ======================

  Tό πρώτο σου λάθος λοιπόν ξεκινάει από την προσπάθεια πού κάνεις να αμνηστεύσεις βαριές και θανάσιμες αμαρτίες ξεχνώντας ακόμα και τό κάψιμο των ομοφυλοφύλων στα Σόδομα, πού είναι μία προτύπωση ότι έτσι θα καίγονται και στην Κόλαση αυτοί πού κάνουν τα ίδια..Κι΄ αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό για το οποίο μίλησε ο ίδιος ο Χριστός κι΄ όχι απλώς και μόνο αναφέρεται στήν Π.Διαθήκη.

  Και το δεύτερο λάθος σου είναι να ξεχνάς πώς ο Θεός συγχωρεί τους αμαρτωλούς, ναι, αλλά ποιους αμαρτωλούς;

  Τους ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ αμαρτωλούς !

  Τι είπε στην επ΄ αυτοφώρω μοιχαλίδα πού του φέρανε να την καταδικάσει με λόγο « γυναίκα δεν σε κατακρίνω. Πήγαινε όμως, και μηκέτι αμάρτανε!». Μήπως της είπε «πήγαινε , φεύγα απλώς;» ΟΧΙ ! Αλλά « φεύγα, και μη ξανακάνεις αυτή την αμαρτία…»

  Δεν συγχωρεί αυτούς πού επιμένουν στις αμαρτίες τους πού σκανδαλίζουν και παρασύρουν και τους άλλους, και πού διαστρέφουν τα γένη των ανθρώπων πηγαίνοντας άνδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες, πράξη πολύ μισητή απέναντι του Θεού, ή δεν τόχεις αυτό καταλάβει;

  «Άρσεν και θήλυ» εποίησεν ο Θεός σημειώνει κάπου ο Χριστός !
  Και βεβαίως δεν μίλησε για…. αρσενικοθήλυκους!…

  Γι΄ αυτό σού είπα ότι εσύ έχεις φτιάξει ένα δικό σου Ευαγγέλιο πού όλα τα αθωώνεις…

  Ανάφερες τους Αγίους μεγαλομάρτυρες Σέργιο κ΄ Βάκχο ( πού μάλιστα γιορτάζουν αύριο, και την ευλογία τους νάχουμε ) αφήνοντας υπονοούμενα για την ζωή τους.

  Άμα διαβάζεις αισχρολογήματα αθέων και βλασφήμων συγγραφέων πού άεχουνε πάρει μπάλα ακόμα και αδελφικές φιλίες Αγίων ανθρώπων του Θεού όπως ο Καραγάτσης, Ζαχαρόπουλος, Καζαντζάκης, κλπ έ, τι περιμένεις να σού πούνε αυτοί;

  Θα σού μιλήσουνε σύμφωνα με τα βίτσια τους…

  Πού βρήκανε στοιχεία του βίου των Αγίων και γράψανε αυτές τις διαστροφές τους ;
  Γιατί τά πρωτότυπα Συναξάρια των Αγίων βρίσκονται μόνο στα κείμενα της αρχαίας Ορθόδοξης Εκκλησίας και δεν βρίσκονται στα αρχεία Καραγάτσηδων, και Σία, πού το πονηρό μάτι τους ( εξ΄ αιτίας και της πονηρής ζωής τους…) κάθε τι το αγαθό ακόμη και την αδελφική φιλία, τα βλέπει όλα, πονηρά και βρώμικα ! .

  Γιά πάρε λοιπόν και διάβασε από καθαρή και όχι θολή πηγή, τον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας ( είναι 12 μήνες ), Μήνας: Οκτώβριος, στίς 7 του μηνός περί των Αγίων Σεργίου κ΄ Βάκχου να δείς, λέει πουθενά τέτοια παραμύθια;

  Τι βιβλία διαβάζεις άραγε και από μία υπάρχουσα αδελφική φιλία βγάζεις τέτοια βρώμικα συμπεράσματα;

  «Εάν ο οφθαλμός σου είναι πονηρός τότε όλο το σώμα σου είναι πονηρό…» λέει κάπου ο Χριστός, και αυτό πρόσεξέ το !

  Makis

 14. den tha tis les tipota giati otan leei ton theo apla anafwnei kati den sou rwtaei kati, kai na ksereis koita ton eayto sou giati auti i kopela zei mono gi ayton pou thelei kai esena se exei mono gia sumpaarastasi kai tipota allo

 15. δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να είσαι ομοφυλόφιλη, αλλά είσαι σε μία ηλικία που μπορεί να μπερδεύεις ακόμα τα συναισθήματα και την σεξουαλικότητά σου.
  Γιατί όμως τέτοια προσκόλληση πάνω της? Μήπως δεν είναι πραγματικός έρωτας αλλά εξάρτηση? μήπως απλά σου έχει γίνει εμμονή?
  Εγώ θα σε συμβούλευα να μην της πεις ακόμα τίποτα (μπορεί όντως όπως προανέφεραν άλλοι, να εκτεθείς άδικα) και να προσανατολιστείς αλλού, ότι και αν σημαίνει για σένα αυτό!
  Αν είναι πραγματικά ο έρωτας της ζωής σου θα το καταλάβεις έτσι!
  ξέρεις αυτό που λένε «αν αγαπάς κάτι, άστο να φύγει…»?

 16. OMG…. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ…. ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΛΕΟΣ…. ΟΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΛΕΣΒΟ… ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ… ΕΠΙΣΗΣ!!! ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤ ΕΜΕ….. ΟΚ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.. ΔΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ? Η ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ? ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΘΕΛΕ… ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΚ!
  Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ… ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΓΟΡΙ ΑΥΤΟ… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.. ΔΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ! ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ ΚΟΙΝΩΣ.. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ 🙂 ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ 🙂

 17. Σαν να βλέπω δικό μου κείμενο 3 χρόνια πριν. Και μένα ακριβώς η ιδια κατάσταση, την οποία περιέγραφα με ακριβώς τις ίδιες λέξεις 🙂 Το δικό μου το πανηγυρακι κρατάει 5 χρόνια και δεν τις έχω μιλήσει ποτέ ειλικρινά αν και τις το έχω πει άπειρες φορές πλαγίως και πλέον δεν ελπίζω τίποτα και είναι καλύτερα έτσι. Έχουμε και οι δύο σχέσεις με άντρες από ένα χρόνο η καθεμία και απλά κοροιδεύουμε τους ευατούς μας. Και δεν είπα γιατί πολύ απλά ξέρω ότι νιώθει και αυτή τα ίδια για μένα αλλά πρώτον λόγο κόμπλεξ και τεράστιας ομοφοβίας δεν το παραδέχεται (τον περισσότερο καιρο :Ρ) ούτε στον ίδιο της τον ευατό και δεύτερων γιατί ζω σε χωριό με ότι συνεπάγεται αυτό. Μην της πεις τίποτα, άστο να περάσει, απλά να της το δείχνεις όσο μπορείς. Αν είναι γραφτό σου θα κάνει κίνηση. Καλό κουράγιο.

 18. εγω περασα το ιδιο την αγκαλιζα συνεχεια την φιλαγα κ μαλιστα τρεις φορες κατα λαθος στο στομα κ αλλες πολλες στοιλαγαμε μισο στομα στο λαιμο κλπ μιλαγαμε στα μηνυματα σαν να τα ειχαμε μωρο μ σαγαπω μ λειπεις γιατι ηταν κ μακρια απο εμενα .λοιπον δεν αντεξα κ της το ειπα μ ειπε οτι το καταλαβαινει κ τα σχετικα αλλα απο εκεινη την ημερα το ενοιθα οτι ηταν ψυχρη απεαντι μ οσο κ αν δεν το παραδεχοταν κοπηκαν τα χαιδευτικα η αγκαλιες κ τα φιλια φυσικα εχω κολλησει μ λειπει τοσο πολυ φοβαται να ερθει ν αμε ιλησει ενω το θελει μακαρι να μην της το ειχα πει

 19. ερωτευτηκα μια κοπέλα και φοβαμαι να την πλησιασω.. να κανω την κινηση; προς το παρον περιμενω να μου περασει.. απ τη μια ντρεπομαι να της μιλησω (απ τ φβ γτ δν μενουμε στην ιδια πολη)
  και θελω να παω εκει να τη γνωρισω.. σπανια ερωτευομαι ομως αμα ερωτευτώ.. δν μπορω να τν ξεπερασω…….
  με εχει τρελανει
  πως να την πλησιασω???

 20. πόσα κιλά μαλακίας κουβαλάνε όσοι σχολίασαν αυτό το θέμα?

  ο φίλος που λέει στο κοριτσάκι να πάει να γαμηθεί και να ξεχάσει τα αισθήματά της, μάλλον χρειάζεται ένα μεγάλο αγγούρι στον κώλο του.

  Για τα υπόλοιπα, όλοι οι θρησκόληπτοι ας μάθουν ότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά για την ομοφιλοφίλια από τον Ιησού. Εκτός κι αν εκείνοι έχουν για θεός τους τον τρόμπα τον απόστολο παύλο.

  Εν συνεχεία, χωνέψτε το καλά υπάνθρωποι ότι η ομοφιλοφιλία ούτε αρρώστια είναι, ούτε επιλογή, ούτε κάτι ανώμαλο, ούτε λάθος της φύσης. Είναι η φυσιολογική έκφραση της σεξουαλικής ορμής ανεξαρτήτως αντικειμένου και εντελώς αποκομμόνη από την ποταπότητα της αναπαραγωγής. Άντε τώρα να τον παίξετε σε κανά βίντεο σχετικά με αιμομιξία και την επόμενη φορά που θα σχολιάσετε τα γραφόμενα ενός εφήβου φροντίστε να έχετε εγκέφαλο, ζωάδια

 21. ρε μαλακες την παλευεται λιγο?τι μαλακιες σχολιαζετε σχετικα με θρησκειες και τα λετε σε μια εφηβη?πατε καλα?Ποιοσ στο διαολο ειπε οτι η ομοφιλοφιλια ειναι κατι εναντια στη θρησκεια?ΖΩΑ Ε ΖΩΑ,ΜΑΛΑΚΕΣ.το θεο σας δεν εχετε

 22. kai egw exw provlima eimai erwteymeni me tin kolliti mou…to kalokairi eixame piei, evlepe pws kati eixa epeidi anastenaza kai me piese na tis pw ayto pou eixa…telos pantws tis eipa oti noiwthw kati parapanw gia ekeini ekeino to vrady filiomastan kai eimastan agkalia tipota parapanw…tin alli mera to erikse sto poto kai mou eimai pws den tha tin xasw pws me agapaei para polu alla oxi opws egw…edw kai ena mina mou petaei spontes, egw kanw pws den aisthanomai tipota pia…ekeini me koitaei epimona pws ekana egw prin…mou stelnei stixous apo tragoudia kai me pernei tilefono na akouw ta tragoudia pou mas aresoun, ta opoia exoun polla yponooumena mesa…pisteyetai pws noiwthei kati parapanw? (den exo ksana noiwsei etsi gia gynaika kai ekeini ayton ton kairo vriskete se sxesi)

  • κοίτα Ανώνυμη..είναι περίεργη η συμπεριφορά της,αλλά γτ δε προσπαθείς να την «ψαρέψεις»;όταν για παράδειγμα σου βάζει αυτά τα τραγούδια εσύ πες της..»μα είσαι πολύ ερωτευμένη με τον τάδε ε;»(δε ξέρω πως τον λένε τον φίλος της κιόλας)


 23. Καλλιόπη:

  δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να είσαι ομοφυλόφιλη, αλλά είσαι σε μία ηλικία που μπορεί να μπερδεύεις ακόμα τα συναισθήματα και την σεξουαλικότητά σου.
  Γιατί όμως τέτοια προσκόλληση πάνω της? Μήπως δεν είναι πραγματικός έρωτας αλλά εξάρτηση? μήπως απλά σου έχει γίνει εμμονή?
  Εγώ θα σε συμβούλευα να μην της πεις ακόμα τίποτα (μπορεί όντως όπως προανέφεραν άλλοι, να εκτεθείς άδικα) και να προσανατολιστείς αλλού, ότι και αν σημαίνει για σένα αυτό!
  Αν είναι πραγματικά ο έρωτας της ζωής σου θα το καταλάβεις έτσι!
  ξέρεις αυτό που λένε «αν αγαπάς κάτι, άστο να φύγει…»?


  sokolatenia fraula:

  ρε μαλακες την παλευεται λιγο?τι μαλακιες σχολιαζετε σχετικα με θρησκειες και τα λετε σε μια εφηβη?πατε καλα?Ποιοσ στο διαολο ειπε οτι η ομοφιλοφιλια ειναι κατι εναντια στη θρησκεια?ΖΩΑ Ε ΖΩΑ,ΜΑΛΑΚΕΣ.το θεο σας δεν εχετε

Σχολιάστε

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων