Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 4161

Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 132

Notice: Undefined index: includeFbComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 251

Notice: Undefined index: fbCommentCount in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 261

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε FBCRC_Widget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε SkWidget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Undefined index: sk-id in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/schreikasten/schreikasten.php on line 408
Είμαι παντρεμένος και είμαι γκέι | Μυστικά κι Εξομολογήσεις - Online Εξομολόγηση

Είμαι παντρεμένος και είμαι γκέι

Είμαι 42 χρονών. Με την γυναίκα μου είμαι από τα 24 μου, παντρευτήκαμε στα 28 και έχουμε 2 παιδάκια που υπεραγαπώ. Γκέι ήμουν πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου αλλά ήθελα να παντρευτώ λόγω οικογενείας. Η γυναίκα μου νομίζω το έχει υποψιαστεί κάποιες φορές αλλά δεν είναι και από τα πράγματα που μπορούν να σου περάσουν απ’ το μυαλό και να πεις σίγουρα αν δεν το δεις, οπότε είχε απλά υποψίες ανά διαστήματα που έφευγαν.

Το ξέρω ότι δεν είμαι ειλικρινής μαζί της. Είναι μια υπέροχη γυναίκα, και πολύ όμορφη. Θα ήθελα να της προτείνω να μείνουμε παντρεμένοι και να κάνω ότι θέλω με την ζωή μου κι εκείνη ότι θέλει με την δική της αλλά ξέρω πως δεν θα μπορέσει να το δεχτεί. Με αγαπάει, κι εγώ την αγαπώ φυσικά, και αν μάθει κάτι τέτοιο το πιο πιθανό να με σιχαθεί και να αρχίσει να το λέει παντού.

Ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός, με είχε χτυπήσει μια φορά επειδή έπαιζα μόνο με κοριτσάκια, και αγορίστικα παιχνίδια τίποτα. Γενικά είναι ο αυστηρός πατέρας με το κλειστό μυαλό. Αν μάθουν όμως πως είμαι γκέι θα με σκοτώσουν. Δεν είμαι μπάι. Με την γυναίκα μου πηγαίνω που και που επειδή πρέπει, για την ακρίβεια δεν ξέρω πως τα καταφέρνω. Κλείνω τα μάτια και έχω φαντασιώσεις από άντρες…

Τα τελευταία 2 χρόνια περίπου πηγαίνω με διάφορους άντρες. Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου είχα σταθερή σχέση με έναν που το λήξαμε όμως. Φοβάμαι από κάθε πλευρά. Απ’την πλευρά των παιδιών μου που αγαπώ, της γυναίκας μου που είναι ικανή να με σιχαθεί, αυτών που γνωρίζω που δεν μπορώ να τους ανοιχτώ γιατί ποτέ δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Όλα είναι ένα αδιέξοδο και λυπάμαι που ζω σε μια τέτοια κοινωνία.


Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-combinecomments.php on line 24
47 thoughts on “Είμαι παντρεμένος και είμαι γκέι

 1. Ίσως το σωστό θα ήταν να μήν της το πείς ποτέ. Να μήν το μάθει ποτέ.

  Αλλά…

  Αλλά αυτό εγγείρει ενα βασικό ερώτημα: Τι θα γινόταν αν ήσουν στην θέση της γυναίκας σου? Αν ήσουν η γυναίκα σου, θα ήθελες να ζείς και να κοιμάσαι με έναν άντρα που δεν σου εμπιστεύτηκε αυτό που πραγματικά αισθάνεται? Να μην σου πεί ποτέ για τα ανθρώπινα συναισθήματα της καρδιάς του? Το να ζείς δίπλα σε έναν άντρα όταν εν άγνοιά σου ο άντρας σου ποθεί άλλους? Να ζείς με έναν άντρα που δεν σου έχει εμπιστοσύνη να σου αποκαλύψει το μυστικό της ταυτότητάς του? Ένα, ισως από τα πιο σπουδαία κομμάτια της ζωής του: Την σεξουαλική του ζωή? Θα το άντεχες?

  Θα άντεχες, εσύ, ο άντρας, να ζείς μια ολόκληρη ζωή μές τον φόβο, με τον φόβο ότι η γυναίκα σου θα σε χώριζε, μια ζωή γεμάτη αγωνία για το μέλλον των παιδιών σου, και να έχεις πάντα απορία για το πως θα ήταν η ζωή σου αν είχες πράξει διαφορετικά?

  Εκεί είναι που εμείς όλοι οι άνδρες αποτυγχάνουμε: Κάνουμε όλοι το ίδιο λάθος και καταλήγουμε στο διαζύγιο: δεν έχουμε εμπιστοσύνη στο έτερον ήμισυν του έγγαμου βίου μας. Τις συζύγους μας. Οι γυναίκες έχουν μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα: όχι να ζήσουν με έναν bi-sexual, αλλά να ζήσουν με έναν ψεύτη!

  Πρέπει να ανοιχτείς στην σύζυγό σου. Θέλει θάρρος και κουράγιο. Προυποθέτει ότι εσύ νιώθεις καλά με αυτό που είσαι. Αν είσαι σίγουρος για αυτό που είσαι, τότε πρέπει να της το εκμυστηρευτείς και να το μοιραστείς μαζί της. Βέβαια, μήν της πείς ότι την απάτησες. (Μην της το πείς ΠΟΤΕ αυτό.) Μίλησέ της απλώς για το παρελθόν σου για το ότι έιχες μερικές αθώες εμπειρίες, ξέρεις, με… προτού την γνωρίσεις.

  Πές της ότι την εμπιστεύεσαι απόλυτα και ότι για ΑΥΤΟ τον λόγο της ανοίγεσαι. Της ανοίγεσαι επειδή την εμπιστεύεσαι. Θέλει θάρρος και κουράγιο. Πές της ότι είναι υπέροχη γυναίκα και ότι είσαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο. Πές της ότι η γυναίκα σου είναι καλύτερος άνθρωπος που γνώρισες ποτέ και ότι της τα λές/εκμυστηρεύτηκες σήμερα όλα αυτά επειδή την αγαπάς και δεν θέλεις να νιώθεις ενοχές για την ίδια σου την ταυτότητα, για τα συναισθήματα της καρδιάς σου.

  Τώρα, μετά από όλα αυτά, όχι μόνο θα έχουν φύγει οι ενοχές σου αλλά κατά κάποιον τρόπο, δεν έχεις κάνει παρά ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και τουλάχιστον δεν θα νιώθεις ενοχές για αυτό.

  Σημασία έχει να ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ με τον εαυτό σου. Να μην νιώθεις ενοχές. Το να έχεις συναισθήματα (είται αυτά προορίζονται για το ίδιο φύλο, είται για την γυναίκα σου, και λοιπά) είναι απολύτως φυσιολογικό. Γιαυτό το κλειδί είναι να αντιμετωπίσεις όλο αυτό τον φόβο, την ανησυχία, τις ενοχές, που σε οδήγησαν στο να ζητήσεις την συμβουλή μας. Πρέπει να αφήνεις κατα μέρος τις παρωχημένες δικαιολογίες όπως «Μην το πώ στην γυναίκα μου γιατί δεν αξίζει τέτοια ντροπή», γιατί δεν ζούμε στον μεσαίωνα, αλλά στον 21ο αιώνα. Οι νέοι άνθρωποι, και ειδικά εσείς, δεν έχετε λόγο να φοβάστε και να αφήνετε τέτοιες καταστάσεις να περιπλέκουν την ζωή σας και να στέκουν εμπόδιο σε κάθε περεταίρω βήμα προς την ευτυχία.

  Για την γυναίκα σου, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, αρκεί να θυμάστε ότι είστε άνθρωποι. Το να εμπιστευτείς κάποιον, πόσο μάλλον την γυναίκα σου είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο. Μα μόλις το ξεπεράσεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι μεν δεν της είπες ότι (ακόμα) πηγαίνεις με άντρες κρυφά πίσω από την πλάτη της, αλλά τουλάχιστον της έιπες μια αλήθεια για το προ-του γάμου σου παρελθόν και θα νιώσεις πιο ανάλαφρος.

  Επιπλέον, θα υπάρχουν νέα δεδομένα στην ζωή σου. Θα είσαι πλέον σε θέση να δοκιμάσεις κατά πόσο αντιδρά σε θέματα ταμπού για τον κόσμο και θα έχεις στρώσει το έδαφος για το επόμενο βήμα με στόχο αυτό που μας ανέφερες: «Θα ήθελα να της προτείνω να μείνουμε παντρεμένοι και να κάνω ότι θέλω με την ζωή μου κι εκείνη ότι θέλει με την δική της». Θα είσαι πιο κοντά από κάθε άλλοτε φορά, και όμως, απαιτεί απο σένα να κατανοήσεις τα συναισθήματά της και για αυτό σου συνιστώ προσοχή και όχι βιασύνη. Ενα ένα τα βήματα. Πρώτα ανοίξου μαζί της, πές της για τις παρελθοντικές προ-του γάμου εμπειρίες σου, και αν κρίνεις ότι οι αντιδράσεις της είναι πολύ ήπιες, μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα να της πείς ότι τελευταία «είδες κάποιον άνδρα στον δρόμο και ανησυχείς που ένιωσες παράξενα». Ένα ένα βήμα την φορά.

  Είναι στο χέρι σου αν θές να ακολουθήσεις την πεπατημένη άλλων τόσων παντρεμένων ανδρών που από φόβο δεν κάνουν τίποτα με αποτέλεσμα να υποφέρουν πρώτα από όλα οι ίδιοι και μετά η οικογένειά τους. Και στο τέλος βρίσκονται σε κάποιο κρεβάτι με άλλον άντρα και τους τσακώνει η γυναίκα τους εκεί που δεν το περίμεναν.

  Καλύτερα να αξιοποιήσεις την εμπιστοσύνη της προς όφελός σου για να μάθεις πόσο ανοιχτόμυαλή είναι, παρά να προδώσεις την εμπιστοσύνη της με το να σε πιάσει με άλλον άνδρα κάποτε….

  Και πίστεψέ με, οι γυναίκες έιναι τέλειες στην κατασκοπία των συζύγων τους και αποφασισμένες αν πέσει παραμικρή υποψία στα χέρια τους ότι πας με άλλον (σημάδια στο σώμα σου, κολόνια στα ρούχα σου, κλπ).

 2. μην κάνεις κανένα αστείο και της το πεις. Μπορεί να τη στείλεις στο τρελοκομείο. Κι επιπλέον να παίρνεις προφυλάξεις αφού πηγαίνεις κάθε τόσο με άλλον. Το καλύετρο είναι να χωρίσεις και να της πεις ότι δεν είσαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Μην παραδεχτείς ότι είσαι γκέι. Της έχεις καταστρέψει τη ζωή…!!!!Θα σκφτεται πως όλη η ζωή της ήταν ένα ψέμα. Δεν θα ξαναερωτευτεί και δεν θα εμπιστεύεται κανένα. Θα είναι ένας άνθρωπος μισός…!!!!Θέλει πολλή προσοχή το ζήτημα. Κι όχι παρορμητισμούς!!!Επίσης σκέψου τι θα ήθελαν και τα δύο παιδιά σου. Κι αυτά επίσης δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό που έκανες πάντως ήταν πολύ καταστροφικό και για εσένα και γι αυτήν.

 3. ΣΟΔΟΜΑ καί ΓΟΜΟΡΑ καί μετά θα έλθει καί η καταστροφή τους…
  ===============================

  Δέν λέμε καλύτερα για κατάπτωση τής ανθρώπινης προσωπικότητας καί αξιοπρέπειας σέ πράξεις καί έργα πού ούτε τα άλογα ζώα δεν διαπράττουν;

  Τραγική για μιά κοινωνία είναι η νομιμοποίηση αυτής τής έσχατης διαστροφής, ώστε ο άνδρας να πηγαίνει με άνδρα καί η γυναίκα να πηγαίνει με γυναίκα αναποδογυρίζοντας γένη καί φύλα παριστάνοντας καί τούς «υπερήφανους…»

  Πρόκειται για βαρειάς μορφής ψυχοπάθεια καί δυστυχώς κάποιοι καί κάποιες δεν το καταλαβαίνουν, κι΄ εκεί ακριβώς βρίσκεται η πτώση καί το δράμα τους..

  Ο Απόστολος Παύλος πρίν από 2.000 χρόνια γράφει τα παρακάτω μιλώντας ασφαλώς προφητικά για την εποχή μας :

  «έσται γαρ καιρός ότε τής υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται αλλά κατα τας ιδίας επιθυμίας εαυτοίς επισωρεύσουσιν διδασκάλους κνηθόμενοι την ακοήν …»

  ( θα έλθει δηλαδή κάποτε εποχή πού οί άνθρωποι τις υγιείς και σωτήριες διδασκαλίες της πίστεως δεν θα ανέχονται, αλλά θα ψάχνουν να βρούν διδασκάλους πού θα τους λένε ευχάριστα λόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, ώστε να κουδουνίζουν χαρούμενα στα αυτιά τους…) ( Β΄ επιστολή Τιμοθέου Δ΄ 3 )

  Καί αλλού:

  «Ούκ οίδατε ( δεν γνωρίζετε) οτι ναός Θεού εστέ και το πνεύμα του Θεού οικεί εν υμιν; ( κατοικεί μέσα σας ; )

  Όστις ( όποιος ) τον ναόν του Θεού φθείρει ( καταστρέφει και μολύνει με αμαρτίες… ) , φθερεί ( θα τον καταστρέψει ) τούτον ο Θεός.

  Ο γαρ ναός του Θεού άγιος εστίν, οίτινες εστέ υμείς…( γιατί ο ανθρώπινος ναός του Θεού είναι άγιος, και εσείς είστε αυτός ο ναός ) ( Α΄ Κορινθίους κεφ. Γ΄ 17 )

  Καί τέλος:

  «Μη πλανάσθε (δηλαδή, μη σας ξεγελάει κανένας… ), ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί ( αυνανιζόμενοι), ούτε αρσενοκοίται ( ομοφυλόφιλοι και λεσβίες σήμερα…), ούτε κλέπται, ούτε πλεονέκται, ούτε μέθυσοι ( ναρκομανείς σήμερα), …βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι» (Α’ Κορινθ. ΣΤ΄.9.)

  καί αλλού:

  «Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν…Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους…), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν ( παρά φύσει μέσα στον γάμο, ή και εκτός γάμου, ή ως λεσβίες… ), ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( αρσενικοί με αρσενικούς – ομοφυλόφυλοι… ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες…»

  ( πρός Ρωμαίους επιστολή Αποστ. Παύλου Α΄ 22 -27 )

  Makis

  • Πόσο κολλημένο τυπάκι παίζει να είσαι όμως… Α και κάτι ακόμα ομοφυλοφιλία υπάρχει και στη φύση! τσέκαρε το λίγο… αλλά τι λέω ξεκολλάς ποτέ από τις γραφές για να δεις τίποτα το επιστημονικό;

 4. Καλα εσυ Μακη αγορι μου,ζεις στην εποχη του Χριστου.Εισαι τραγικα αρρωστο ατομο,εχεις πολλα προβληματα.Ο Χριστος διδαξε την αγαπη προς ολους τους συνανθρωπους μας.Κοιμησου εσυ παρεα με τα απειρα κομπλεξ σου και το μισος που εχεις μεσα σου γιατι ισως δεν εχεις να προσφερεις αγαπη,φαινεται ποιος ειναι το αλογο ον.
  Τωρα οσον αφορα εσενα που εισαι παντρεμενος φιλε μου,το λαθος εχει γινει απο την αρχη.Απο τη στιγμη που εισαι γκει,απλα δεν κανεις σχεση με γυναικα.Αφου μπορεις να κανεις σεξ και ν αγαπας ατομα του ιδιου φυλου,δεν υπαρχει κανεις απολυτως λογος να παντρευεσαι με γυναικα.Δεν υπαρχει νοημα στη ζωη σου,δηλαδη εχουν περασει τοσα χρονια ζωντας σ ενα ψεμμα και οταν φτασει η ωρα να φυγεις απο τον ματαιο τουτο κοσμο,θα πεις..τι εκανα?τι εζησα?ενα ψεμμα?για ποιον εζησα τελικα?για το φασιστα γειτονα?για να μην πει κατι?ελεος….Τεραστιο λαθος να μη ζεις τη ζωη σου οπως εσυ αγαπας…και εκτος αυτου…η γυναικα σου στηριχθηκε σ εναν ανθρωπο που την εχει φλομωσει στο ψεμμα….μην τα ριχνεις ολα στην κοινωνια,φταις και συ που σε διακατεχει το ενοχικο συνδρομο..οι αλλοι σου συμπεριφερονται οπως εσυ τους επιτρεπεις..το οτι υπαρχουν και ατομα με μυαλα Ιραν και Ουγκαντας οπως ο θρησκοληπτος αγαπητος Μακης,,το γνωριζουμε,αλλα υπαρχουν και απειροι ανθρωποι που το τι κανεις στο κρεβατι σου τους ειναι παντελως αδιαφορο..να ζεις για τον εαυτο σου…χωρισε οσο ειναι καιρος…ειναι αμαρτια και για σενα να βασανιζεσαι και για τη γυναικα σου που την εχεις κανει ταρανδο και την κοροιδευεις…μην αφησεις τον εαυτο σου να φτασει στα 70 και 80 και να χεις ζησει ενα ψεμμα…σου ευχομαι ο,τι καλυτερο.

 5. Είναι άδικο… ζούμε στον 21ο αιώνα και πρέπει να φοβόμαστε γιατί υπάρχουμε……! ξέρεις είναι οκ να είσαι γκει! ναι ναι! ότι και να σου λένε είναι οκ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ! έτσι γεννήθηκες! αυτός είσαι αυτό σε αντιπροσωπεύει και σταμάτα επιτέλους να το αρνήσε και να το πολεμάς! δεν είσαι έκτρωμα ούτε είσαι κάτι κακό! ΟΙ ΓΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! είσαι πολύ χαζός που άφησες τότε τη σχέση σου! και ήταν και σταθερή και όλα αυτά γιατί απλά έζησες μια ζωή στο φόβο… άκουσε με… αν δεν θέλεις να πας 80 χρονών να κοιτάς πίσω σου και να λες ότι έζησες μια δυστυχισμένη ζωή μέσα στα ψέματα κάνε αυτό που πρέπει… μίλα με τη γυναίκα σου και άμα σε αγαπάει πραγματικά όπως λες θα καταλάβει και εξήγησε της ότι ΠΆΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΣΟΥΝ και δεν είναι ΚΑΜΙΑ προσβολή! Μην φοβάσαι… είναι άδικο να φοβάσαι για αυτό που είσαι επειδή εκεί έξω υπάρχουν 100000 μαλάκες που νομίζουν ότι οι επιλογές σου είναι λάθος…:) ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο! Είμαι και εγώ σαν εσένα και πρόσφατα σταμάτησα να μισώ τον εαυτό μου και το αποδέχτηκα και θα ήθελα να δώσω κουράγιο στους άλλους… είμαι ΓΚΕΙ όχι όμως και πουστάρα έχει τεράστια διαφορά! 🙂

 6. Πραγματικα ανθρωποι σαν και εσενα με λυπουν βαθυτατα (χωρις καμια εχθρα και μισαλλοδοξια βεβαια). Και ξερεις γιατι? Γιατι ανθρωποι σαν και εσενα εχουν σταθεροποιησει το status quo τουλαχιστον ως προς τις αντιληψεις για τους gay… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ GAY??? Καραφλιασα και που το διαβασα… Βεβαια οταν υπαρχουν και χριστιανοφασιστικες αντιληψεις οπως αυτη του φιλου Μακη δυσκολευεσαι λιγο(ναι ο καλος Χριστουλης μας αγαπαει οοοολους και κυρητει το αγαπατε αλληλους και με αστερισκο εξαιρει τους gay τους ναρκομανεις τους καπνιστες τους αλλοθρησκους τους αλλοεθνεις τους αλκοολικους τους μαυρους τους αυνανιζομενους τους αριστερους και οσους δεν ακουν Γαιτανο). Αυτο δεν εινε δικαιολογια ομως… Αυτος ειναι μ—-ας και δεν αποδεχεται το διαφορετικο, αυτο που εισαι (λες και κοιταξε την δικια του την καμπουρα!). Πως ειναι λοιπον δυνατον να μην την αποδεχεσαι ουτε εσυ? Εσυ που υποτειθεται πως πρεσβευεις το διαφορετικο και οφειλεις να παρουσιασεις στην κοινωνια την αποδοχη της διαφορετικοτητας.

  Αλλα για ποια κοινωνια μιλαω??? Δεν το ξερει ουτε η οικογενεια σου, οι φιλοι σου, η γυναικα σου! Οταν καποιος αντρας ειναι gay απλα δεν εχει ερωτικη σχεση με γυναικα… Οικογενεια υπαρχουν και αλλοι τροποι να αποκτησει κανεις, οχι κοροιδευοντας μια ζωη μια γυναικα παραμυθιαζωντας την οτι σε ελκυει ερωτικα.

  Δεν σου τα ριχνω αυτη τη στιγμη οσο και αν φαινεται οτι αυτο κανω. Να σε σοκαρω προσπαθω για να ξυπνησεις και να ξεφυγεις απο μια σκατενια κατασταση για την οποια η κοινωνια λιγο φταιει…

  Πρωτη προτεραιοτητα σου ειναι να μην επηρρεαστουν τα παιδια και υστερα στην ιδια την συζυγο. Μιλισε της στα ισια φερσου σαν αντρας, αναγνωρισε τα λαθη σου ζητα συγνωμη και προτεινε της αυτο που θες… Αν δεχτει καλως (καλυτερα και για τα παιδια) Αν οχι προσπαθησε να της δειξεις οτι εχεις αναγνωρισει μεν το λαθος σου αλλα η εσχατη λυση ειναι το διαζυγιο…Ολα θα παρουν το δρομο τους… Αν η γυναικα σου σ’αγαπαει πραγματικα θα καταλαβει… Ουτε λιγοτερο γυναικα θα νιωσει ουτε αχρηστη!

  Ελπιζω να βοηθησα, εστω και ελαχιστα, σου ευχομε πραγματικα τα καλυτερα και ελπιζω τα πραγματα να πανε οπως ακριβως τα θες!

  P.S.Φιλε Μακη αν πραγματικα τα πιστευεις αυτα που γραφεις (πολυ φοβαμαι πως ναι) τι να σου πω! Πραγματικα δεν εχω τι να σου πω… Λυπαμαι τους ανθρωπους που σε περιβαλλουν και τους ανθρωπους που θα γνωρισεις και προφανως το ελαχιστο που θα τους κανεις θα ειναι να τους προσβαλλεις! Προχωρα 2000 χρονια μπροστα, κοιταξου στον καθρεφτη και ισως τοτε δεις τα Σοδομα και τα Γομορα, την καταπτωση της ανθρωπινης προσωπικοτητας και αξιοπρεπειας, την εσχατη διαστροφη και προφανως την ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ που ονομαζεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

 7. Καλημέρα,
  είμαι μία από τις συζύγους που απλά κατάλαβε ότι παντρεύτηκε ένα γκέι! θα σας πω απλά πως το αντιμετώπισα εγώ. όταν το κατάλαβα ήθελα να πιστέψω ότι είναι bye και απλά με αγάπησε και ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί μου και γι’ αυτό επέλεξε να είναι και μαζί μου! τον αγαπάω υπερβολικά και ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο λάθος μου.
  άφησα αρκετό διάστημα να περάσει για να εξακριβώσω τι κάνει μαζί μου και γιατί είναι μαζί μου. σε αυτό το διάστημα του έδωσα πολλές ευκαιρίες να μου μιλήσει κάτι φυσικά που δεν έκανε! το αντίθετο είχε πολλούς συντρόφους, έκανε την ζωή του και είχε και έμενα!!!
  όταν έφτασα πλέον στο αμήν του είπα ότι ξέρω τα πάντα και τώρα είμαστε στην διαδικασία διαζυγίου. όταν του το είπα έπεσε από τα σύννεφα, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το ήξερα και φυσικά μου ζήτησε να μείνουμε μαζί και να κάνει ο κάθε ένας την ζωή του!
  αυτό που ίσως δεν σκέφτεσαι εσείς που κάνετε κάτι τέτοια είναι το πως νιώθουμε εμείς οι γυναίκες.
  δεν έχω κανένα λόγο να μείνω μαζί του και να παίζω την ευτυχισμένη οικογένεια! είναι κουτό. όσο για το πως νιώθω θα σας πω απλά ότι είναι ότι χειρότερο, νιώθω εξευτελισμό σαν γυναίκα και φοβάμαι πως θα εμπιστευτώ ξανά άνθρωπο! και άλλα πολλά που οι λέξεις είναι τόσο μικρές για να τα περιγράψουν. όμως δεν έχω σκοπό να το πω σε κάποιον και να του κάνω κακό θα πούμε σε όλους ότι απλά χωρίζουμε γιατί δεν τα βρίσκουμε πια. αυτό που θέλω να καταλήξω να πω είναι να μην το κάνετε αυτό σε καμιά γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα κάνε αυτό που θες αλλά μην παίρνεις στο λαιμό σου ανθρώπους είναι κρίμα. δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις οικογένεια όταν δεν μπορείς να την κάνεις με αυτόν που θες να ζήσεις. τα παιδιά δεν είναι σουβενιρ που πρέπει ντε και καλά να αποκτήσουμε. δεν σας φταίει η κοινωνία εσείς την κάνατε έτσι. αν υποστηρίζατε τις επιλογές δεν θα γινόταν τίποτα. ο κολλητός μου φίλος είναι γκέι και τον αγαπώ πολύ και συμφωνεί και αυτός ότι είναι μαλακία να μπαίνει στην διαδικασία του γάμου και να κοροϊδεύει ένα άνθρωπό για να γίνει αποδεκτός στην κοινωνία!!! σταματήστε να φέρεστε έτσι αν θέλετε να σας φέρονται με σεβασμό και να σας αποδεχτούν. ελπίζω αυτό να κάνει κάποιους να σκεφτούν καλύτερα πριν καταλήξουν να κάνουν ένα ψεύτικο γάμο και να κοροϊδέψουν έτσι έναν άνθρωπο.

 8. Na se rwtisw kati; An mathaines oti o antras sou einai omofulofilos, alla den pigainei me antres, exei dil. efoson pantreutike afosiwthei se sena kai ta paidia tou.Einai dil. pistos. Mporei na min exei tin treli erwtiki elksi mazi sou, etsi ki’olas auto se ola ta zeugaria meta apo kapoio diastima pauei na uparxei, alla s’agapaei einai kalos suntrofos kalos pateras ,k.t.l. Tha se peiraze na eisai mazi tou;
  Kserw kai katalabainw oti einai polu duskolo auto pou pernas kai i koroidia einai nomizw oti xeirotero uparxei. Gia na se pantreutike omws pisteuw oti sigoura eixe sunaisthimata gia sena, den nomizw oti den eniwthe tipota kai to ekane kathara gia kalupsi. Kai epeidi fainesai anthrwpos me poiotita, giati kathe alli gunaika sti thesi sou tha ton ekane boukino kai mprabo sou gi’auto, se timaei polu auto. Gi’auto to logo mia gunaika san kai sena den prepei na meinei moni tis, oute na to balei katw, alla na ksanaftiaksei ti zwi tis. Mi fobasai, na ksanaprospathiseis. O logos pou egine auto den einai oti den aksizeis esu san gunaika, den to pisteuw auto isa isa tha elega trabikses to endiaferon enos gay, kati polu duskolo. O logos einai kathara o seksoualikos prosanatolosmos tou antra sou. Skepsou pws tha energouses esu an sou tin epefte mia gunaika! H tha tin aperiptes i tha sou ebgaze kati pou kamia alli gunaika den tha mporouse na to kanei. Kati tetoio egine kai me ton antra sou.
  Den sumfwnw me auto pou ekane o antra sou auto thelw na to ksekatharisw, alla na ksereis oti ta pragmata gia tous omofulofilous den einai apla. Idiaitera gi’autous pou einai apo eparxia i oikogeneia einai polu suntiritiki. Na ksereis oti s’auto einai sunenoxi kai i ekklisia. Giati pollous apo mas mas parotrinoun na pantreutoume kai na kseperasoume tin omofulofilia mas mesa sto gamo. Emena mou to exei pei penumatikos, alla den to ekana oute prokeitai na to kanw. Giati kuriws den mporw na koroidepsw enan anthrwpo pou exei oneira, alla oute egw na prospoioume sunexws. Den einai omws oloi oi anthrwpoi to idio kai polloi upokiptoun kai pantreuontai. Sou euxomai olopsuxa to kalutero kai oso mporeis na mi stenaxwriesai. Kainourgia mera..alli mera!!

 9. αρχικά σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες και ιδικά για αυτά που γράφεις. Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι αυτό που έκανα όταν το έμαθα. του έδωσα πολλές ευκαιρίες να μου το πει και πίστευα ότι από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει οικογένεια θα ήταν αφοσιωμένος σε αυτό, αλλά δυστυχώς έκανα λάθος και αυτό ήταν που με πόνεσε πιο πολύ από όλα και θα με πλήγωνε το ίδιο ακόμα και αν πήγαινε με γυναίκες. «δυστυχώς» είμαι ένα απόλυτα μονογαμικό άτομο αν και σπάνιο στις μέρες μας ίσως γι’ αυτό το βλέπω έτσι. όπως θα φαντάζεσαι δεν είχαμε και την τρελή ερωτική ζωή αλλά δεν πήγα με όποιον έβρισκα μπροστά μου έμεινα πιστή! από την άλλη η διπλή ζωή που έκανε εκείνος ήταν τόσο έντονη που με κάνει να αμφιβάλω ακόμα και για το αν ένιωσε ποτέ τίποτα για εμένα ή απλά με χρησιμοποίησε. κάτι που φυσικά ο ίδιος ισχυρίζεται το αντίθετο. και εγώ ζω σε μια κλειστεί κοινωνία και μάλιστα πολύ ζόρικη! αλλά πιστεύω ότι κάποιος αν υποστηρίζει αυτό που είναι τον αποδέχονται. όπως ανάφερα και ο κολλητός μου είναι γκέι σαφώς το κρύβει από συγγενής αλλά με τους φίλους του δεν έχει κανένα πρόβλημα. το μόνο που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω την ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ! και ελπίζω απλά να σκεφτούν πιο σοβαρά κάποιοι που κάνουν κάτι τέτοιο και να μην το κάνουν δεν αξίζει σε κανένα!

 10. sumfwnw m’auto pou les kai pisteuw oti o anthrwpos gia to mono pou euthunetai sti zwi tou einai gia to poso upeuthunos einai. Se katalabainw eilikrina kai exeis ola ta dikia mazi sou. Egw pisteuw oti den sto eipe giati den iksere pws na sto pei. Den legontai kai eukola auta blepeis, edw kai me gunaika na pigaine den tha elege tipota, poso allo me antra. Koita tha sou milisw me polu eilikrinia kai basika ti pisteuw egw, den lew oti einai kata kanona etsi.Arxika sou lew me polu sigouria, oti eniwthe pragmata gia sena kai se pantreutike. Den sou leei psemmata. Opws pisteuw oti niwthei akoma, alla den einai erwtika sunaisthimata auta. Egw pisteuw oti den thelei na fugeis apo tin zwi tou. Fusika den ginetai auto kai exeis dikio, den to suzitame kan. Apla ksereis ti ginetai; Polloi omofulofiloi den mporoun na apodextoun tin omofulofilia tous, gia tous gnwstous logous. Den einai oloi to idio, oute exoun oloi ton idio xaraktira, opws o filos sou, o opoios to apodextike kai zei ti zwi tou. Den exoun oloi tin idia dunami. Xwris na tous dikaiologw. Etsi enas tetoios anthrwpos thelontas na apofugei auto pou einai i pisteuontas oti tha allaksei kai tha zisei san straight, pairnei tin apofasi na pantreutei. Fusika oxi me opoia na nai, alla me kapoia pou ton elkuei estw kai ligo. Gi’auto sou eipa oti tha prepei na to deis kai apo tin thetiki tou meria oso asteio ki’an einai. Pairnei loipon tin apofasi kai prospathei na einai entaksei sto gamo tou, opws fantazomai kai o antras sou stin arxi tha itan. Opws episis auto to paidi pou anoikse to thema kai eipe oti einai me tin gunaika tou apo ta 24 kai sta 40 pige me antra. Polloi den kinountai me kako skopo, dil. na se xrisimopoiisei gia kalupsi, alla pisteuoun oti isws kataferoun na zisoun mia fusiologiki zwi. Yparxoun sigoura kai tetoioi pou to blepoun mono san kalupsi. Twra ti ginetai; Mpainei loipon sto gamo kai elpizei ki’autos oti tha kinithoun ola omala. Alla dustuxws, tha erthei kapoia stigmi pou oli auti i katapiesi tha bgei, idiaitera an o gamos arxizei kai pernaei kapoia fthora. Gi’auto eixe entoni sexoualiki zwi. Giati tou eixe ginei apwthimeno kai meta den upologize tipota. Tha mou peis egw ti ftaiw; Sigoura tipota, esu dustuxws tin plirwneis. Alla kai autos apokleietai na einai eutuxismenos, oute kai otan pigaine me allous ekane ti zwi tou, opws pisteueis. H kardia tou to iksere. Enas anthrwpos pou zei duo zwes stin ousia den zei kamia, na to ksereis auto. Se pligwse giati ton agapouses, oxi giati isouna monogamiki. Kai mprabo sou pou eisai, tous xairomai egw autous tous anthrwpous exoun ithos. Na prospathiseis na ton deis san enan anthrwpo pou nai men agapises (kai kala ekanes) alla itan aneparkis. Kati gia to opoio sigoura den ftaies esu. Mi katigoreis ton eauto sou gia tipota kai siga siga prospathise na kaneis kainourgia bimata sti zwi sou xwris na skeftesai polla.

 11. min tis to peis!den ftaiei ayth gia thn diki sou anwmalia!oute poli perissotero ta paidia sou!einai ok na eisai gay, afou ayto se ekfrazei, alla einai parafysin re file, gonidiako lathos, kai ta paidia sou den xrwstane tipota na erthoun antimetwpa me ton «metallagmeno» mpampa tous!

 12. καλημέρα,
  όταν ξεκίνησα να γράψω εδώ δεν περίμενα κάτι ήθελε απλά να τα πω! άγνωστε σε ευχαριστώ πραγματικά όλα αυτά που λες τα καταλαβαίνω απόλυτα αλλά βοηθάει πολύ να στα λέει και κάποιος άλλος! δεν ξέρω αν έχει σημασία το αν ένιωσε έλξη για εμένα ή όχι από την στιγμή που ήξερε πολύ καλά ότι ήταν καταδικασμένο! το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με έκανε να νιώσω πολύ δυνατά συναισθήματα όπως αγάπη, έρωτα και θυμό! ευτυχώς δεν ένιωσα μίσος! προσπαθούμε να έχουμε μια καλή σχέση πλέον τουλάχιστον για τα χρόνια που ήμασταν μαζί. και ευτυχώς δεν έχουμε παιδιά. θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. απλά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι άσχετα από την σεξουαλική μας ταυτότητα είναι καλό να ήμαστε ειλικρινής με τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, η αλήθεια μπορεί να πονάει πολλές φορές αλλά σίγουρα είναι προτιμότερη από το ψέμα και την κοροϊδία. όλοι κάνουμε λάθη απλά πρέπει να έχουμε την δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε. και εγώ έκανα λάθη σε αυτή την ιστορία σίγουρα και δυσκολεύτηκα πολύ να τα δεχτώ και να τα αντιμετωπίσω αλλά το έκανα. όσο για την «λολα» που χαρακτηρίζει όλο αυτό σαν ανωμαλία καλό είναι να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου και να δεις ότι ακόμα και έτσι να είναι όπως το χαρακτηρίζεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε έτσι. σκέψου μόνο ότι θα μπορούσες να έχεις ένα παιδί που να περνάει το ίδιο πως θα το αντιμετώπιζες τότε??? καλό είναι να αποδεχόμαστε την φύση όπως είναι και όχι να προσπαθούμε να την αλλάξουμε με τα δήθεν «πρέπει» που μας έχουν περάσει. μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. είμαι σίγουρη ότι αν αντιμετωπίζαμε διαφορετικά αυτό το θέμα δεν θα υπήρχαν τέτοιες καταστάσεις που πληγώνουν ανθρώπους!

 13. eilikrina gunaika me ekpliseis olo ena kai pio thetika. Kala katalaba ap’tin arxi oti eisai anthrwpos me ousia kai poiotita. Etsi einai opws ta les. Ton sexoualiko prosanatolismo den ton epilegei kanenas oute o straight oute o gay, episis ton tropo pou erwteuomaste den ton epilegoume. Auti einai i alitheia kai as duskoleuontai merikoi na to katalaboun. Kanenas anthrwpos den tha ithele na zei sto perithwrio, oute na krubetai giati apla kai mono «agapa», alla dustuxws ligoi einai autoi pou to katalabainoun. Oloi oi omofof. einai anwmaloi kai oloi oi straight einai normal. Yparxoun anthrwpou gay pou einai axioprepestatoi, sebontai ton eauto tous kai tous allous kai exoun agapi mesa tous para ton adiko ratsismo pou dexontai. Pistepste me an mporouse kapoios gay na epilexei na min einai gay tha to epelege, alla dustuxws den mporei. Kai suntages tupou…pane me gunaika kai tha strwseis arkei na theleis na allaxeis, blepete ti epiptwseis exoun. Gunaika sou euxomai to kalutero sti zwi sou kai afou den exeis paidia, tote einai pio eukolo na breis kapoion pou tha ektimisei auto pou eisai. Tuxeros tha einai!

 14. άγνωστε σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ πραγματικά ήταν μια ανάσα για εμένα. σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου. εύχομαι σε όλους μας να καταφέρουμε να κάνουμε την ζωή μας πιο ποιοτική, πιο ουσιαστική και πιο αληθινή. Η αγάπη και ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που υπάρχουν στην ζωή του ανθρώπου και καλό είναι να προσπαθούμε απλά να τα απολαμβάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. και όχι να τα χρησιμοποιούμε για κάποιο σκοπό! απλά να το ζήσουμε με τον άνθρωπο που μας ξυπνάει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα. είναι τόσο απλό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε την ζωή μας δύσκολή!

 15. se euxaristw gunaika na eisai kala. Xairomai an mporesa na se boithisw estw kai ligo. Na mi stenaxwriesai, na min apelpizesai. Kserw oti nomizeis oti xanesai, skeftesai oti an den eixes gnwrisei auton tha itan diaforetiki i zwi sou, oti den ksereis pws tha einai to mellon sou kai an tha ta ksanakatafereis na ftiakseis ti zwi sou k.t.l. Tzampa ta skeftesai ola auta sto lew kai sto prosipografw. Tipota den tha ginei apo ola auta pou skeftesai. Mia xara tha pane ola. Na ksereis, tis pio odunires stigmes tis pername sti fantasia mas. An skefteis poses fores agwniouses me diafora pragmata sto parelthon, tha diapistwseis oti telika den egine tipota to suntaraktiko ap’ola auta pou skeftosoun.
  Na mi stenaxwriesai i zwi einai mikri gia na einai mizeri. Pera apo auto, i zwi den ofeilei na exei kapoio apotelesma. Dil. den irthes edw gia na pantreuteis, na kaneis paidia, na pareis autokinito, na xtiseis spiti kai den kserw kai egw ti allo. Kala einai kai auta, alla den einai zwi. Gi’auto an den ta pragmatopoiiseis apelpizesai kai nomizeis oti paei xathikes den aksizeis san anthrwpos. Auto to kollima to exete eseis oi straight pio polu, giati emeis to exoume parei apofasi. Zwi einai i dokimasia, i apogoiteusi, o erwtas, i agapi, i duskolia, i ikanopoiisi, o peirasmos kai oti allo bazei o nous sou kai ola auta ta biwneis sto apokorufoma tous mono stigmiai. Gi’ auto leme i zwi einai stigmes. Ara esu ezises, opote min anisuxeis. Tha mporouses na isouna me enan straight kai na mi zouses tipota ap’auta. H zwi exei ta panw exei kai ta katw tis, auto to kseroun oloi. To thema einai omws otan erthei to telos enos anthrwpou na exei katalabei giati zouse. Oso perissotero mesa apo duskolies katalabaineis ton eauto sou kai arxizeis na ton gnwrizeis, kommatia pou exeis mesa sou dil. arxizoun na bgainoun pros ta exw, toso pio polu tha katalabaineis tous allous kai tha tous dikaiologeis. Giati siga siga otan anakalupteis ton eauto sou blepeis oti kai esu exeis an oxi ta idia stoixeia paraplisia. Kai o anthrwpos mporei na skipsei kai na dei ton eauto tou katabatha mono otan pernaei duskolies. To xtupima pou trws se odigei sto na psaxteis. Kai oso tha psaxnesai toso pio polu tha katalabaineis oti oloi oi anthrwpoi sto bathos mas eimaste idioi, oloi omws. Den exoume toses diafores oses nomizoume. Tha ftaseis se simeio, pou tha blepeis enan aporo sto dromo kai tha ton blepeis to idio me sena. Den tha exeis dil. tin aisthisi oti esu eisai kati kalutero ap’auton. Kai auto pou sou eipa twra einai zwi!!!Auta, na mi se zalizw allo. Epeidi kserw kai katalabainw oti den exeis ti dunatotita na milas gia to thema sou me olous anoixta, isws mono me to filo sou pou einai omofulofilos. Kai epeidi sti fasi pou eisai prepei na milas kai na mi kathesai sto spiti kai skeftesai, gi’auto na bgaineis oso mporeis perissotero kai opote xreiasteis kai an xreiasteis pali kati, grapse pali edw. Mporei na tuxei na to dw. Kali sunexeia!

 16. έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις. κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ για την ζωή προσπαθώ να χαίρομαι και να γεύομαι την ζωή από τα πιο απλά της, από το να πω ένα αστείο ή μια καλημέρα με κάποιον στην δουλειά μου, ή να παίξω με τα ζώα μου ή να πάω μια βόλτα ακόμα και μόνη μου. ακόμα και τον γάμο που έκανα τον έκανα πιο πολύ γιατί το ήθελε εκείνος και όχι εγώ! ειρωνεία λίγο αυτό αλλά έτσι είναι. κάποια στιγμή από τις συζητήσεις μας κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος δυστυχισμένος που προσπαθεί να βρει την ευτυχία μέσα από υλικά αγαθά κάνοντας ένα γάμο, ένα μεγάλο σπίτι και πολλά άλλα μόνο και μόνο για τον κόσμο τότε του είπα ότι η ευτυχία δεν βρίσκετε εκεί αλλά σε πολύ πιο μικρά πράγματα που είναι στην καθημερινότητα μας και αυτό το πιστεύω για όλους μας. και γι’ αυτό συμφωνώ και με όλα αυτά που λες παραπάνω. όσο για τον αν έχω κάποιον να μιλήσω αυτό είναι και το χειρότερο στην όλη ιστορία! έκανα το λάθος να το πω στα δυο πιο κοντινά μου άτομα! με αποτέλεσμα να νιώσω τέτοια πίεση και ρατσισμό που δεν το περίμενα. και όλα αυτά γιατί έκατσα λίγους μήνες μαζί του μέχρι να περάσει ένα σοβαρό θέμα υγείας του πατέρα του και μέχρι να καταφέρω και εγώ να φτιάξω το νέο χώρο που θα μείνω. προσπαθούσα μάταια να εξηγήσω ότι δεν το σιχαίνομαι για όλα αυτά που έκανε, ναι με πλήγωσε αλλά αυτό τίποτα παραπάνω, άλλωστε δεν ξέρω αν μπορείς να σιχαθείς κάποιον που έχεις αγαπήσει πραγματικά. ξέρω ότι το κάνουν γιατί με αγαπάνε και πιστεύουν έτσι ότι θα με προστατεύσουν και θα με βοηθήσουν αλλά κατάφεραν το αντίθετο. έπιασα τον εαυτό μου να ντρέπομαι για κάτι που θεωρώ καλό που το κάνω. με αποτέλεσμα να μην λέω σε κανέναν τίποτα πλέον και να κάνω απλά αυτό που πιστεύω. υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει αυτά που αναφέρεις σίγουρα αλλά όπως λες και εσύ η ζωή είναι πολύ μικρή. δεν ξέρω αν το έχω χειριστεί σωστά το όλο θέμα αλλά με κάνει να νιώθω καλά για ότι έχω κάνει, ίσως έχω αδικήσει λίγο τον εαυτό μου αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μου βγει σε καλό άλλωστε όπως λένε όλα εδώ πληρώνονται και τα καλά και τα κακά! γι’ αυτό λοιπόν σου είπα ότι μου έκανε πολύ καλό που μιλήσαμε και σε ευχαριστώ γι’ αυτό, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι! να είσαι καλά και να έχεις πολλές όμορφες στιγμές στην ζωή σου.

 17. Pisteuw oti kinithikes swsta pou den to eipes, oxi toso gi’auton alla gia sena. Epeidi o kosmos einai mikropsuxos kai stenomualos kai idiaitera se tetoia themata, tha eixe arnitiko antiktupo se sena auto. Mi to les para exw, mono se atoma anoixtomuala. Oi dikoi sou einai logiko na antidrasoun etsi, den peirazei isws auto bgei se kalo. Giati kai ekeinos tha exei ton fobo twn goniwn sou kai den tha se plisiazei polu. Den xreiazetai na ntrepesai gia tipota, isa isa na eisai perifani pou eisai enas anthrwpos me toses euaisthisies. Den ekanes kati kako. Mono ston eauto sou ekanes kako, giati skeftesai pio polu tous allous para esena. Alla apo twra kai sto eksis tha koitakseis ton eauto sou. Den thelw na ksanastenaxwritheis gia to sugkekrimeno thema, den aksizei ton kopo sto lew anoixta. Telos m’auto. Mporeis na to kaneis. H arxi prepei na ginei apo ta sunaisthimata kai meta tha arxiseis siga siga na anoigesai gia na gnwriseis allous anthrwpous kai pali siga siga na kaneis mia sxesi tis prokopis. Auto pou niwtheis gi’auton den einai kathari agapi. An eniwthes kathari agapi den tha pligwnosouna. Stis sxeseis uparxei ktitikotita. Ekei prepei na doulepseis. To lathos pou kanoun oi perissoteroi anthrwpoi stin prospatheia tous na kseperasoun kapoion einai oti prospathoun na skotwsoun oti niwthoun gi’auton. Auto einai lathos. To kolpo einai na to metatrepseis. Dil. na katalabeis oti apo egwismo (pou oloi mas exoume mpoliko), otan eimaste me kapoion niwthoume oti mas anoikei,oti afou mas anoikei prepei na sumperiferetai kai analoga. Auto isxuei kai gia tous pantremenous. Dil. ktitikotita. Apo ekei ksekinane ola ta prepei. Auto tha prospathiseis na to allakseis. Apo ktitikotita tha to kaneis agapi. Ousiastiki agapi, oxi sunaisthimatismous kai tetoia. Dil. tha ton blepeis san anthrwpo, pou oti mporese ekane. Tha sou pws alli fora pws tha to kaneis. Den tha apelpizesai kai tha deis oti ta pragmata tha allaksoun siga siga. Kai opws sou eipa tha bgaineis oso ginetai perissotero.Mi kathesai spiti kai stenaxwriesai. Kai oti theleis grapse edw, an theleis na ton briseis briston, an theleis na orgisteis orgisou. Mi katapiezeis sunaisthimata, giati mporei na se arrwstisei auto. An theleis na miliseis, na ksedwseis re paidi mou; grapse edw, egw tha sou apantaw. A! Kai mi me euxaristeis ksana, to empedosa 🙂

 18. Καλησπέρα. αρχικά να σου πω ότι φυσικά και δεν το έχω πει σε συγγενείς δεν θέλω να ξέρω πως θα αντιδράσουν! το είπα σε δύο φίλους αλλά και πάλι δεν ξέρω αν έκανα καλά! δεν τους αδικώ όμως, έχουν τα δίκια τους. όσο για την κτιτικότητα που λες δεν ξέρω ίσως και να έχεις δίκιο αν και δεν το νιώθω έτσι. άλλωστε έχω μάθει να αγαπάω τους ανθρώπους για αυτό που είναι όχι γι’ αυτό που θα ήθελα να γίνουν! και εκείνον τον νοιάζομαι και τον αγαπάω απλά δεν τολμάω να το πω γιατί με βγάζουν τρελή! τώρα για το ξέσπασμα που λες το έχω περάσει αυτό το στάδιο και το βίωσα στο έπακρο μόνη μου και θεωρώ ότι ήταν καλύτερα γιατί δεν είπα ή δεν έκανα πράγματα που να μετανιώσω μετά! Τώρα απλά θα κοιτάω μπροστά και θα προσπαθήσω να μην κάνω τα ίδια λάθη και όλα τα άλλα σιγά σιγά θα γίνουν απλά μια ανάμνηση, μία εμπειρία ακόμα στην ζωή μου άλλωστε δεν έχω παράπονο έχω ζήσει αρκετά έντονες καταστάσεις και ευχάριστες και δυσάρεστες. αλλά αυτή είναι και η μαγεία της ζωής έτσι δεν είναι? ελπίζω αν διάβασαν κάποιοι τα μηνύματα να πήραν κάτι καλό από αυτό και να μην κάνουμε τέτοια λάθη στο μέλλον, στο χέρι μας είναι!

 19. nai sigoura, auto pou perigrafeis auto einai zwi. Egw sou egrapsa toso polla, giati sto prwto sou post den akougosouna kai polu kala kai skeftika oti tha eisai polu xalia sun oti den mporeis na miliseis kai se kanena. Opote fantastika oti tha einai polu duskola gia sena. Alla simera s’akouw kalutera kai fainetai oti exeis kata kapoio tropo arxisei na to ksepernas. Makari! Oi filoi sou…..ti na pw twra. Giati se rwtisan an ton sixainesai? Epeidi einai omofulofilos i epeidi se apatise?Mallon to prwto e? Ti na pw merikoi akoma nomizoun oti eimaste terata. Telos pantwn, etsi einai o kosmos. Fantasou, dexesai esu ratsismo pou den eisai omofulofili, fantasou ti ginetai me enan pou einai omofulofilos. Isws einai peritto auto pou tha pw, giati eisai anthrwpos me mualo kai katanoisi, alla ton na koroidepseis kapoion den einai thema sexoualikou prosanantolismou alla anthrwpou. Kai egw exw perasei kati paromoio me straight, entaksei den einai to idio esu isouna pantremeni ktl., alla to apotelesma itan to idio kai egw eixa pligwthei kai egw eniwsa oti me ekmetalleuotan. Telos pantwn, koita opws eipes mono mprosta kai tha ton breis sigoura pali ton dromo sou. Ola ta pragmata theloun xrono kai upomoni.

 20. Καλημέρα,
  ναι είμαι καλύτερα ψυχολογικά, αυτά που έγραψα στο πρώτο μήνυμα τα έχω περάσει και γι’ αυτό και τα έγραψα και έχω και τις στιγμές μου ακόμα! Οι φίλοι μου αντέδρασαν γι’ αυτό που έκανε σαν άνθρωπός όχι για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και γι’ αυτό λέω ότι έχουν τα δίκια τους! Απλά εγώ προσπάθησα να εξηγήσω γιατί τον βοήθησα και έμεινα μαζί του και μετά που του είπα ότι γνώριζα τα πάντα αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουν και το καταλαβαίνω. είναι πολύπλοκη ιστορία απλά το γεγονός ότι έμεινα μαζί του για να τον βοηθήσω με κάνει να νιώθω καλά άσχετα από το αν το αξίζει ή όχι. ακόμα και εσύ αν ήξερες όλη την ιστορία μπορεί να μου έλεγες τα ίδια. άλλωστε με κοινή λογική θα έπρεπε να φύγω μετά που του το είπα και να κοιτάξω τον εαυτό μου και όχι να κάτσω να τον βοηθήσω! αλλά εγώ έκανα αυτό που ένιωθα και νιώθω καλά με αυτό άσχετα αν με κατηγορούν! άλλωστε πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να συγχωρήσεις κάποιον για κάτι που σου έχει κάνει παρά να τον «τιμωρήσεις» γι’ αυτό. έχω ακόμα αρκετά να αντιμετωπίσω μπροστά μου και ιδικά τώρα που θα ανακοινώσω το διαζύγιο! και πίστεψε με έχω να ακούσω πολλά! οπότε πρέπει να είμαι απλά δυνατή!
  έχεις σκεφτεί να γίνεις ψυχολόγος!!! το έχεις! σου λέω λίγα και καταλαβαίνεις πολλά 🙂 να είσαι καλά.

 21. Na ginw psuxologos to kobw ligo duskolo. Me kerdise alli epistimi :). Mporw na fantastw ton eauto mou na kanei kati parapanw panw s’auto pou spoudasa, alla kati kainourgio apo tin arxi me tipota. Ase pou me tin euaisthisia kai ton sunaisthimatismo pou exw, tha arrwstaina. S’euxaristw pantws, mou to exoun pei kai alloi auto. Nomizw, otan enas anthrwpos exei o idios tou ponesei kai exei katalabei ton eauto tou kai exei kai ligo euaisthisia kai frontida gia tous allous kai den koitaei mono tin parti tou, e tote einai eukolo na katalabei ton allon.
  Den kserw an sou elega ta idia me tous filous sou. Tha sou elega mono an pisteua oti m’auto ekanes kako ston eauto sou. Koita, egw pisteuw oti o kathenas mas einai upeuthunos gia ti zwi tou kai stous allous den peftei toso polu o logos. Opws episis tha prepei na einai etoimos na analabei kai tis opoies sunepeies exei auto pou kanei. Egw pisteuw oti o kaluteros sumboulos einai o euatos mas kai den xreiazetai na metaniwnoume gia kati pou kaname i apofasisame. Den mporw na dextw, oti o eautos mas ti xroniki stigmi pou pairnoume mia apofasi katw apo tis tote sugkekrimenes sunthikes pairnei mia apofasi pou den einai gia to kalo tou. Meta mporei na pei itan lathos auto pou ekana, alla otan to pei auto oi sunthikes exoun allaksei, giati isws exoun allaksei polla kai mesa tou. Alla gia ekeini ti stigmi sigoura pire ti swsti apofasi gi’ keinon. Auto erxetai kapws automata apo mesa mas. Akoma kai na pisteueis oti to ekanes gia keinon, isws sto bathos to ekanes gia sena. Isws giati den tha itheles simera na metaniwseis pou tote den boithises enan anthrwpo enw mporouses, den kserw to lew apla san paradeigma. Pera ap’auto, autos o anthrwpos pera tou ti ekane i ti itan, isws apenanti sou itan entaksei, na exeis parei pragmata ap’auton, pou auta ta ksereis mono esu kai enas tritos den mporei na to niwsei auto. O tritos krinei tin teliki praksi. Mia sxesi einai omws mia diadikasia den einai mono mia praksi sugkekrimeni. Opote, kala einai na akous tous allous, alla panta na kaneis auto pou esu thewreis swsto. O allos oti kai na kaneis, eite kalo eite kako, tha brei kati na pei, gi’auto kane auto pou theleis esu.Den mporw na katalabw giati an bgei to diazugio tha uparxei problima, den einai gnwsto oti exete xwrisei; Telos pantwn kai etsi na einai den uparxei problima. Oute i prwti eisai oute i teleutaia. Kai an tolmisei kapoios na sou pei kati, tha tou peis akribws auto pou sou eipa, oti esu eisai upeuthuni gia ti zwi sou kai oti an xreiasteis ti sumbouli tou tha einai apo tous prwtous pou tha rwtiseis. Kai telos, ortha kofta. Katarxin, an doun oti ta sxolia tous den exoun apixisi tha stamatisoun polu nwritera ap’ti pisteueis. An esu ta exeis brei me ton eauto sou kai exeis apodextei tin katastasi mi stenaxwriesai tipota. As poune oti theloun, astous na tragoudane…esu to dromo sou. Otan enas anthrwpos einai aksioprepis kai sobaros pio eukola pernaei auto pou thelei, giati o allos sebetai ti stasi sou. An pareis to ufos tis kaimenis, talaipwrimenis tha broun na poun polla. Kai den xreiazetai na eisai etsi kai den pisteuw dil. oti eisai etsi. Twra, otan zitas ti gnwmi kapoiou, opws ton filwn sou, fusiko einai na perimeneis oti mporoun na sou poun kai pragmata pou den sou aresoun. Exoun fusika to dikaiwma na poun oti theloun efoson tous rwtises, mporei na exoun dikio mporei kai oxi. Apla otan sou leei kapoios kati, na prosexeis na mi sto leei me empatheia, giati tote sigoura den einai filos. Na mi stenaxwriesai oute na anisuxeis, den eipame oti ta perissotera einai sti fantasia mas;
  Edw irthes na ziseis mazi me tous allous alla gia sena oxi gia tous allous. Kai giati tha prepei oloi na sumfwnoun mazi mas; As mi sumfwnoun den peirazei, apla na sebontai tin uparksi tou allou.
  Otan sou lew oti ola tha panw kala,den to lew etsi apla gia na sou kanw ti kardia, oxi to pisteuw. Kai tha to deis sti zwi sou. Poso pithano itan gia sena na bethei enas anthrwpos apo to pouthena kai na sou grafei kai na thelei na sou stathei kai na se sumparastathei kai thelei pragmatika na eisai kala, xwris kan na se kserei kai xwris na exei kanena ma kanena kerdos kai skopo, tipota apolutos; E, allo toso pithano einai na ginei i zwi sou opws esu amfisbiteis oti mporei na ginei. Eisai kalos anthrwpos kai de tha xatheis,na min apelpizesai.

 22. Πόσο δίκιο έχεις σε όλα αυτά που γράφεις. φαίνεσαι άνθρωπός που έχεις ψαχτεί πολύ με τον εαυτό του και μπορείς να συμβουλέψεις κάποιον πολύ εύστοχα. έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι έκατσα και για εμένα και για εκείνον γιατί και εγώ δεν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω τους άλλους και εκείνος είχε γίνει ράκος όπως και εγώ και περισσότερο εκείνος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον αφήσω έτσι. όσο για την ανακοίνωση του χωρισμού για τους μόνους που νοιάζομαι είναι η οικογένεια μου και επειδή όπως σου είπα είμαι σε κλειστεί «κοινωνία» θα ακούσω πολλά είτε δώσω είτε όχι δικαίωμα ελπίζω μόνο να καταφέρω να τους κάνω να το δεχτούν όσο πιο καλά γίνεται και να τους στεναχωρήσω όσο τον δυνατόν λιγότερο. απλά προσπαθώ να το κάνω έτσι ώστε να καταλάβουν αμέσως ότι αυτό είναι το καλύτερο και για εμένα και για εκείνον. Τους φίλους μου όπως σου είπα δεν τους αδικώ γιατί ξέρω ότι το κάνουν για να με προστατεύσουν και γιατί με αγαπάνε και είναι λογικό να μην μπορούν να καταλάβουν απόλυτα το γιατί ενεργώ έτσι. όπως είπες και εσύ μόνο εγώ μπορώ να ξέρω αυτά που έχω πάρει από αυτόν τον άνθρωπο κανένας άλλος. δεν ξέρω αν έχεις δίκιο για το ότι ο εαυτό μας παίρνει τις σωστές αποφάσεις την στιγμή που τις παίρνει αλλά πιστεύω ότι είναι έτσι άλλωστε το βλέπω κάθε μέρα που περνάει. απλά όταν είσαι σε μία δύσκολη κατάσταση θες κάποιον δίπλα σου να το μοιραστείς και να το βγάλεις από μέσα σου και αυτό δεν το είχα απόλυτα. χαίρομαι που από εδώ κατάφερα να μιλήσω μαζί σου είναι πραγματικά πολύ ανακουφιστικό! είναι τυχερή όσοι σε έχουν στην ζωή τους. Γενικά πάντως είμαι αισιόδοξο άτομο και πιστεύω πραγματικά ότι όλα θα φτιάξουν και θα το καταφέρω. το καλό είναι ότι πάντα στεκόμουν στα πόδια μου και οικονομικά και ψυχολογικά οπότε αυτό μου έχει βγει σε καλό και με κάνει να νιώθω δυνατή. Με τρομάζει λίγο η σκέψη μια καινούργιας σχέσης αλλά για την ώρα είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι και πολύ όταν θα ηρεμήσω πιστεύω ότι θα μου βγει πιο εύκολα θα φανεί! και επίσης χαίρομαι που έχω καλή σχέση με εκείνον δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα τον έβλεπα τυχαία και δεν θα μιλάγαμε ή δεν θα μπορούσα να τον πάρω τηλ να δω αν είναι καλά άλλωστε είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να ζήσω μαζί του άσχετα με το αποτέλεσμα! 🙂

 23. Arxika eilikrina xairomai pou kathe fora s’akouw kai kalutera. Tous dikous sou einai kala na arxiseis na tous proetoimazeis ap’twra siga siga mi tous erthei kai ksafniko. An esu eisai kala kai iremi kai autoi tha to dextoun kalutera kai den tha stenaxwriountai toso. Ystera einai thetiko oti exeis kales sxeseis me ton antra sou, giati tha eiste mazi s’auti ti dokimasia. Dil. den tha uparxoun pikroxola sxolia ap’ti meria tis dikis tou oikoge. ktl. opws se kathe alli periptwsi pou tha dionizan to problima, giati apla den tha to epitrepsei autos. Sun tis allis otan kseorun oti exete akoma sxeseis kales, den tha einai toso entones oi antidraseis. Egw exw kati filous mou pou xwrisan apla giati den zousan san zeugari kai eixan kai paidi. Niwthan perissotero san aderfia para san antroguno kai etsi apofasisan na xwrisoun kai metaksu tous twra exoun teleies sxeseis. Giati s’ena xwrismo prepei panta na bgainoun ta maxairia, den to katalabainw. Auto einai kuriws egwistiko. Dil. thigetai i upolopsi kapoiou i niwthei oti gia ton allon den einai toso simantikos pleon kai gia na ikanopoiisei to pligwmeno egw tou kai na min einai o koinos «m……» kobei kathe sxesi kai skotwnei oti niwthei mesa tou. Apla giati niwthontas kati gia ton allon, skeftetai oti einai to thuma,enw o allos kanei ti zwi tou. To katalabainw fusika kai egw to exw niwsei auto, alla an enas anthrwpos mporei na to nikisei auto kai na ferthei diaforetika, den katalabainw giati den prepei na to kanei. Auto einai gia mena wrimotita kai anwterotita.
  Kai ustera einai auto pou eipes, oti ton epelekse gia na peraseis ti zwi sou mazi tou, den itan mia sxesi apla. Oso gia to apotelesma nomizw oti tha itan polu xeirotera ta pragmata an se apatouse me gunaika. Giati ekei tha empaine i antizilia, enw edw ksereis oti to problima den einai se sena.
  Apla einai kati mi apodekto apo tin koinwnia kai amfibalw an oi filoi sou tha sou legan «den ton sixainesai» an pigaine me gunaika. Ekei tha legan an ton m….. den se sebastike ktl. H zwi enos omofulo. na ksereis oti einai polu duskoli kai me megala adieksoda. Polloi den to antexoun kai autoktonoun, alloi kinountai opws o antra sou, alloi exoun sxesi kai krubontai opws o filos sou o omoful. ( pou oute auto einai zwi) kai alloi apofasizoun na einai anoixtoi. Exoun na antimetwpisoun tis duskolies tis zwis opws oloi oi anthrwpoi sun auto pou einai polu simantiko kai kathoristiko gia ti zwi tous.Alla i koinwnia kai oloi mas dil. se ola ta themata den skeftomaste pws enas anthrwpos eftase sto simeio na kanei kati, ti itan auto pou ton odigise ekei…alla oloi krinoume tin teliki praksi midenizontas ola ta alla pou exei autos o anthrwpos (pou sigoura tha exei kai kati kalo, den mporei ) kai auto einai adiko. Den thelw na eimai melo kai tha mporousa na sou pw polla wste mesa apo auta na katalabeis kalutera ton antra sou, alla denkserw kalutera na mi to kanw.
  Twra, auto pou ennousa me tin «apofasi» einai oti px. kapoios anthrwpos menei twra apo douleia kai exei oikogeneia kai o anthrwpos brisketai se adieksodo megalo kai den kserei ti na kanei. Apofasizei na paei gia metanastis, fusika den einai i kaluteri lusi gi’auton, tha ithele na meinei stin ellada ktl. alla basi twn dedomenwn pou exei, apofasizei na fugei san tin kaluteri dunati lusi gi’auton. Paei px. sti Germania kai meta apo 5 xronia katalabainei oti an emene stin Ellada kai enane upomoni i estw eixe ena kipo gia 1-2 xronia tha itan kalutera gi’auton giati px ton trito xrono anoiksan oi douleies stin Ellada. Auto omws to krinei me ta simerina dedomena. Ara den prepei na metaniwnei gia tin apofasi tou, giati gia ti xroniki stigmi pou pire tin apofasi , pire tin kaluteri dunati apofasi gi’auton kai tin oikogeneia tou.Fantazomai na katalabaineis ti thelw na pw.
  Sto teleutaio thema, dil . to thema mias kainourgias sxesis kai egw pisteuw oti prepei na iremiseis na ta breis me ton eauto sou, giati mporei na sou lew egw i oi filoi sou diafora, alla to thema einai kata poso esu ola auta ta douleueis mesa sou, wste na mporeseis na ksefugeis apo tous fobous kai tis anasfaleies sou. As perasoun prwta oles oi mpores wste na iremiseis kai meta tha breis kapoion anthrwpo. Otan eisai iremi tha mporeseis na deis poso eustathoun oi foboi sou kai an tha prepei na tous exeis i na tous kseperaseis, giati apla eisai zwntanos anthrwpos kai theleis na ziseis. Episis nomizw oti exeis akoma sunaisthimata gia ton antra sou pou se duskoleuoun na kanei ena tetoio bima. Auta ola tha ta lusei o xronos. Apla einai polu simantiko twra na ta katallabaineis kai na mi se pnigoun, alla na eisai se thesi exontas gnwsi twn pragmatwn na ta diaxeiristeis xwris na se parei apo katw. Kali sunexeia!

 24. καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που μου λες όσο αφορά τις αποφάσεις που έχω πάρει και το πιστεύω και εγώ αυτό. θα διαφωνήσω σε αυτό που λες ότι θα ήταν χειρότερο αν πήγαινε με γυναίκα για τον απλούστατο λόγο ότι το μεγαλύτερο ερώτημα μου σε όλη την ιστορία είναι ότι γιατί απο την στιγμή που δεν με ήθελε σαν γυναίκα, ερωτικά δεν είχε τα κότσια να μου το πει στα ίσα και πίστεψε με την ίδια απορία θα είχα ακόμα και αν πήγαινε με γυναίκα. Άλλωστε το πάντα και το ποτέ σε μια σχέση δεν υπάρχει, θεωρώ απόλυτα ανθρώπινο ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή κάποιος από τους δύο σε μία σχέση να μην νιώθει κάτι για τον άλλον, κοινός να του έχει περάσει, είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά τουλάχιστον να έχει τα κότσια να μπορεί να είναι ειλικρινείς με τον άνθρωπό του. αλλά αυτό το σκέφτομαι εγώ άντε και καμιά δεκαριά ακόμα…! όσο για τους δικούς μας πιστεύω ότι θα το πάρουν σχετικά καλά ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω θα φανεί. 🙂 αυτό που λες για μία καινούργια σχέση έχεις δίκιο δεν είμαι έτοιμη ακόμα και συναισθηματικά και ψυχολογικά και ναι νιώθω ακόμα πράγματα γι’ αυτόν οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία τώρα για κάτι τέτοιο. Επίσης από ότι βλέπω όσο αφορά τους δικούς μας μάλλον εγώ θα είμαι αυτή που πρέπει να τον προστατέψει γιατί εκείνος θα ακούσει τα περισσότερα για άλλους λόγους και θα το κάνω όσο μπορώ.

 25. γεια σας και από μένα!
  είμαι 25 χρονών και μένω στην επαρχία. Θα ήθελα να πω και εγω την ιστορία μου, όχι για να ζητήσω μία λύση αλλά για να την βγάλω από μέσα μου…όταν ήμουν 18 χρονών πέρασα σε μία σχολή. Έφυγα από το πατρικό μου για να σπουδάσω σε μία άλλη πόλη. Γνώριζα καθημερινά καινούρια άτομα…μία μέρα γνώρισα ένα άτομο, σπούδαζε και αυτός στην ίδια σχολή με μένα, μεγαλύτερο έτος. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και καταλήξαμε να βρισκόμαστε καθημερινά. Είχαμε γίνει αυτοκόλλητοι. Άρχιζα να τον βλέπω διαφορετικά. Η φιλία μας να εξελίσσεται σε έρωτα. Εκείνος από δική του πλευρά, δεν έκανε κάποιο βήμα αλλά τον έβλεπα ότι ενδιαφερόταν για μένα. Ένα απόγευμα, μιλούσαμε για σχέσεις και ρώτησε για το παρελθόν μου. Εγώ τον είπα ότι δεν είχα ξανακάνει σχέσεις στο παρελθόν. Και εκείνος μου αποκαλύψε ότι είχε σχέσεις με άντρες….κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσω να τον βλέπω ερωτικά. Εκείνος όμως δεν με άφησε. Συνέχισε να έρχεται στις αίθουσες όταν είχα μάθημα, στην βιβλιοθήκη, στο σπίτι μου (είχα συγκάτοικο), δεν με άφηνε. Κάθε φορά που με έβλεπε με άλλον με έκανε χαλάστρα….τα έκανε όλα αυτά και δεν με άφηνε να τον ξεχάσω….μέχρι ένα βράδυ που τον είδα να κάνει μία κίνηση ερωτική σε κάποιο άτομο…πάγωσα! θα ήθελα να πω το εξής:έχω και εγώ φίλους γκέι και έχω μιλήσει μαζί τους πολλές φορές για διάφορα θέματα που συσχετίζονται με την ομοφυλοφιλία. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!και εδώ σίγουρα δεν χωράνε δικαιολογίες του τύπου κλειστή κοινωνία κτλ…αν θέλεις κάτι σήκω και φύγε από την πόλη σου και πήγαινε σε μία άλλη πόλη και κάνε ότι θες…δηλ αν είχες ακολουθήσει ένα επάγγελμα που δεν είχε ζήτηση στην πόλη σου, δεν θα έφευγες?έζησα την αρνητική πλευρά των γκέι….τί έγινε με την δική μου ιστορία;;;;συνέχιζε το παλικάρι την ίδια συμπεριφορά απέναντι μου…κοινοί φίλοι μας, μου έλεγαν μα πως σε φλερτάρει ο….και εκείνος συνέχιζε την συμπεριφορά του απέναντί μου ενώ ήξερα….δεν σεβάστηκε ότι ήμουν πρωτάρα και δεν είχα εμπειρία…..δεν θα αναφερθώ σε γονίδια..κτλ..αν και η επιστήμη που ακολούθησα έχει άμεση σχέση και έχω την απαιτούμενη γνώση, αλλά σίγουρα πίσω από αυτά τα άτομα κρύβονται προσωπικότητες πληγωμένες και κουβαλάνε βαριά οικογενειακά βιώματα….αυτή είναι η ιστορία μου!

 26. Χαχαχαχα!!! Κάποιοι, πρέπει να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκά στα σπίτια σας μπας και ξεστραβωθείτε και βγείτε από το σκοταδισμό!!!

 27. thelw na pw 2 pragmata sxetika me t thema k me ta sxolia pou diavasa.Proton den uparxei theos-o theos dimiourgithike apo ton anthrwpo gia na kalupsei thn adunamia tou pou eixe ek fusews.Tin adunamia na katafernei pragmata monaxa me tis dunameis tou.Argotera enisxuthike apo lathestwta etsi wste na elegxetai i maza .2)ziste mia zwi xwris apwthimena!Spaste kathe kanona tis koinwnias mas pou sas enoxlei,palepste me ta pada etsi wste na eiste eleutheroi!Tha ftasoume oloi liga lepta prin to thanato kai kapoioi tha feygoun xamogelwntas k alloi klaigobtas gt ezisan 60,70,80 xronia etsi opws ithele i kooinwnia na ziisete kai oxi opws thelate.

 28. Πρωτα πρωτα πρεπει να κανετε και οι δυο εξετασεις για σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες. Το AIDS τελευταια εχει χτυπησει κοκκινα.
  Σταματα να εχεις σεξουαλικες σχεσεις μαζι της,,εφοσον ερχεσαι σε σεξουαλικη επαφη και με αλλα ατομα.
  Πρεπει να της το πεις , και να της δωσεις την επιλογη να αποφασισει.
  Δεν μπορεις να την κρατας εγκλωβισμενη. Εχει δικαιωμα να ξερει και να ζησει τη ζωη της αναλογως.
  Μπορειτε να εχετε ενα ειρηνικο διαζυγιο ή να συμβιωνετε απλως για τα παιδια και να εχετε καποιους συντροφους διακριτικα εξω απο το γαμο κατοπιν συμφωνιας μεταξυ σας.
  Εαν δεν ξερεις πως να της το πεις ή πως θα το παρει, συμβουλευσου εναν ειδικο και οταν της το πεις να πατε και μαζι να σας βοηθησει να το αντιμετωπισετε.
  Μην το αφησεις να διαιωνιστει αλλο. Θα ειστε και οι δυο δυστυχισμενοι.

 29. agapite file.
  Exw perasei to idio me sena alla omws egw den ime pantremenos. Ixa mia sxesi gia 5 xronia kai pernousame para polli kala kai agapimenoi. Den anteksa allo kai tis to ipa. Ine to allo mou miso, tin agapaw me agapaei, ine dipla mou se oti ginei kai egw to idio alla omws kati mas xwrizei. Auto to katanoisame kai oi dio. An se agapa alithina tha minei konta sou kai tha se agapa giauto pou ise file. Palia ola kavgades kaname.Twra niwthw pio xalaros kai pio ksekatharos mazi tis kai ime polla eutixismenos.

  Ta pernw twra ola auta.

 30. παιδια ολα καλα αυτα που λετε αλλα ξεχνατε ενα βασικο παραγοντα.Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.κατα συνεπεια ο καθενας απο μας αντιδρα διαφορετικα και ειναι σε θεση ή οχι να διαχειριστει καταστασεις.νομιζω οτι μερικες φορες το να αφηνεις καποιον στην αγνοια ειναι για καλο ομως στην περιπτωση σου νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χωρισεις.Να αφησεις την γυναικα ελευθερη να φτιαξει την ζωη της με καποιον αλλο και εσυ την δικη σου οπως την θες.ειναι κριμα να την απατας αφενος και να ζοριζεσαι και εσυ αφετερου,με αποτελεσμα καποια στιγμη στο μελλον να βγαλεις απωθημενα στην οικογενεια σου η οποια στην τελικη δεν φταιει σε τιποτα.Δεν χρειαζεται να αναφερθεις στις προτιμησεις σου.επικαλεσου τα προβληματα που ουτως η αλλως φανταζομαι οτι εχετε λογω αυτων κ τελειωσε το.ενδεχομενως να το βλεπει και η ιδια να ερχεται.(οι γυναικες ειθισται να ειναι πιο αναλυτικες κ να βλεπουν μακρια.ισως να το εχει υποψιαστει κ η ιδια κ απο διακριτικοτητα να μην στο αποκαλυπτει)
  Σε τελικη αναλυση αν θεσουμε το ερωτημα τι ειναι προτιμοτερο? να παραμεινεις στον γαμο σου κανοντας διπλη ζωη κ παραμυθιαζοντας την γυναικα σου ή να χωρισεις και να την δεις με καποιον που πραγματικα θα της δωσει αυτο που αξιζει ενω παραλληλα θα εισαι και εσυ ευτυχισμενος,εχω την αισθηση οτι η ζυγαρια κλινει προς την δευτερη επιλογη.
  οτι και να αποφασισεις σου ευχομαι καλη τυχη απο καρδιας

 31. Καλησπερα,

  Τυχαινει να ειμαι μια γυναικα που μου εχει συμβει αυτο ακριβως που περιγραφετε. Ημουν σε μια σχεση που πηγαινε για γαμο μεχρι που ανακαλυψα οτι αυτος που ηταν ο καλυτερος φιλος του συντροφου μου ηταν και εραστης του… Το διαπυστωσα μεσω του υπολογιστη του που αφησε κατα λαθος ανοιχτο μια μερα και εκει ειδα μυνηματα και φωτογραφιες ακρως γκει με το φιλο του αυτο αλλα και με αλλους διαφορους αγνωστους αντρες-γκει. Συνεβει πριν απο 6 μηνες και ακομα δεν το εχω ξεπερασει. Νιωθω αηδια απο τη μια και φοβερα νευρα για αυτο τον ανθρωπο που επαιξε με τα συναισθηματα μου για να φτιαξει μια βιτρινα για το κοινωνικο του κυκλο. Ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα αυτο.. χανεισ την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους και αποκτας φοβο για το που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος… Ακομα ξυπναω τα βραδυα απο φοβο μηπως κοιμαται ακομα διπλα μου… Θα σας συμβουλευα να μην το κανετε αυτο οχι αντρασ\ς προς γυναικα αλλα ανθρωπος προς ανθρωπο. Αν μπορω να γλιτωσω εστω και μια γυναικα απο το να ζησει αυτο που εζησα ας το κανω. Ειναι ατελειωτη η θλιψη και η απογοητευση που νιωθεις ως ανθρωπος πρςτα απο ολα. Ακομα δεν εχω καταλαβει αν με αγαπησε ποτε η ολα ηταν για να στησει τη βιτρινα του. Οχι πως εχει και καμια σημασια…τελος παντων. Σκεφτειτε το καλα πριν κοροιδεψεται εναν ανθρωπο ετσι… ειναι συναισθηματα, ονειρα και ψυχες που κρινονται και εμπλεκοντε… δεν ειναι αστειο… Επισησ κατι πολυ σημαντικο ειναι οτι καποια στιγμη ολα μαθαινονται…. ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

 32. Είσαι ένα ρεμάλι και ένας ανόητος άνθρωπος που κατέστρεψε την ζωή μιας γυναίκας χωρίς να σου φταίει σε τίποτα. Ξεφτιλισμένε, άχρηστε!
  Δεν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας, ντροπή σου! ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!

 33. eimai 8uma tetoias istorias gunaika pou me xrhsimopoihse gia na kalhpsh thn dikh tou arwstia gt milame gia arwstiia ,, k mhn krubomastte pisw apo to daktulo mas h gunaika panta to hxere h epibaibewsh isws k na thn trelanh,,, fuge exafanhsou bale mia gynaika sto paixnidi k as einai psemata einai krima gia ekeinh pou den gnwrizh na sumbainoun ola ayta pisw apo thn plath ths,, fantazomai oti den 8a sou arese na sto kanoun.. egw proswpika den trella8hka gt eixa thn gnwsh na mhn trela8w 8a sou pw omws oti nai apo tote pou to ema8a oxi mono den 8elw na me aggizh alla oute na ton blepw zwgrafisto,, mhn katalhxhs na exei h suzhgos tetoio sunais8hma gt argotera apo toin 8umo thhs pou exase ta xronia ths mazi sou 8a to metaferh k sta paidia sas,, k GIA OLOUS ESAS POU EISTE GKEI MPAI KTL PAIDIA MHN TALAIPWRHTE KOSMO BRHTTE THN GIA PARTH SAS…….

 34. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Κ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!
  Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΤ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.. ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΓΤ ΜΙΑ ΚΩΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΜΟΦΟΒΙΑ Κ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΤΣΙ..
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΝΤΟΣ ΓΤ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.. ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΜΑ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΣ..!

 35. Christo elpizw afto pou les na mhn to pisteveis… einai trella na koroideveis enan anthrwpo kai pisw apo th plath tou na kaneis alla…. sth telikh an eisai gay kala kaneis alla den yparxei logos na pantrevesai k na kaneis paidia… kane mia wraia sxesh em ena gay kai ase tis oikogeneies ktlkl. H kathe epilogh ehei ena timhma, na eisai arketa antras h gay na to yperaspisteis kai na to zhseis!!! Komplexikos eisai o kyrios pou existorei thn istoria k gia lyphsh einai h gynaika tou!!!! Mhn mperdevesai epidi etsi se symferei. Opws egrapsa parapanw ehw yparxei sth thesi ths gynaikas k den m arese katholou otan to anakalypsa!!! Siga mhn ton kanoum k hrwa ton efthinofovo!!!!eleos me afta pou akouw!!!

 36. ΛΕτε την κοινωνία κομΠλεξικη αλλα Στην ΠΡαγματικοτητα oi gay Που κΡύβουν την Σεξουαλική ΤΟΥΣ ταυτότητα,ειναι Πιo κομΠλεξικοι AΠ’ΟΛΟΥΣ…ειμαι υπέρ των γκεϊ,αλλα οχι οταν κΡύβονται κ κοΡοϊδεύουν ΤΟΥΣ υπόλοιπους Ανθρώπους!!!ΕΙΣαi gay?ΠΕΣ το κ δεν θα γινει ΤΙΠοτα αν υποστηρίζεις αυτο Που ΕΙΣαi!θα γινει ενα βουητό Στην αΡχή (αν ΜΕΝΕΙΣ Σε ΧΩΡΊο) αλλα μετα αΠο ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ θα το βουλώσουν ολοι κ θα Σε ΒΛΕΠουν ΦΥΣΙολογικό…δηλαδη για λιγη μουΡμούρα Που θα ΑΚΟΎΣετε,καθεΣτε κ κρύβεστε μιa ζωη?ζείτε ΜΕΣA Σto ψεμμα ΧΩΡΙΣ λογο!Σταματήστε την καταπιεσμενη ζωη,δεν θα ΣΑΣ Σκοτώσουν εΠιδη ΕΙΣτε gay!!!κ Σto κατω κατω ουτε ΣΑΣ ταϊζουν oi γείτονές,ουτε ΣΑΣ Ποτιζουν οΠοte Σταματήστε να κρύβεστε!!!!!!εχω ΤΟΣουS Γνωστούς gay κ δεν κRυβονταi κ ΜΟΛΙΣ μαθαίνει kaneis οτι ειναι gay αυτα τα ατομα,ΤΟΥΣ φαινεταi ΦΥΣΙολογικό κ κατι SυνηθιSμενο γιατι αυτο εκΠεμΠουν κ ΕΤΣι νιώθουν!!!!!!αν νιώθεις ανωμαλοσ,τοτε ανωμαλο θα σε ΒΛΕΠουν ολοι…

 37. ego prosopika anakalipsa pos eimai gay sta 17 etixe ekeino to diastima na eimai me mia kopela molis to diapistosa tin xorisa amesa giati den ithela na tis pezo theatro. prin ena xrono empleksa me ena paidi pou apoti katalava prepei na itane aravoniazmenos me kapoia kopelia to tragiko tis ipothesis einai pos poli gay i se isagogika bi den dieukrinizoun oti einai patremeni i desmevmeni telos panton to paidi telos panton epidi zoume se mia klisti kinonia tou eixe tipothi pos itane arostos kai molis pantrevotane tha giatrevotane telos panton epidi o tipos talantevotane tou edosa ta papoutsia sto xeri giati den ithela na eimai sinergos stin koroidia pou epeze is varos tis aravoniastikia tou alla kai den ithela na eimai ego ipeuthinos gia mia isos asximis tropis ekinis tis sxesis. auto pou katalava einai oti sigoura i kinonia paizei poli kathoristiko rolo gia tetiou eidous dramatikes katastasis kai meta erxete i oikogenia mas eutixos gia emena eimai apodektos apo filous kai oikogeneia kai zo sinidita mia zoi opou tin apolamvano xoris na fovame to kostos lipame ilikrina tis kopeles pou zoune se teties katastasis en agnia tous kai merikoi tis xrisimopoioune gia na zoune kai kala mia eikoniki zoi tou kalou paidiou kai tou kalou oikogeniarxi is varos alon lipame i omofilofilia den einai arostia i vlakia einai arostia kai kati akoma i megaliteri anomalia einai i anikanotita sou tou na eroteftis auto pou pragmatika thes

 38. Η ιστορία σου φίλε μου,νομίζω ότι αγγίζει πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι στην ίδια μοίρα με σένα. Δε συμφωνώ όμως απόλυτα σε αυτά που έκανες και σου καταλογίζω ευθύνη,στο ότι απ’ ό,τι κάνεις πολύ σαφές είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένος,ξεκάθαρα gay και πήγες με τη γυναίκα σου μόνο και μόνο για κάλυψη, Είναι απόλυτα κατανοητό αυτό που έκανες κι ο λόγος που το έκανες,όμως φανερώνεις ότι το έκανες ξεκάθαρα με κάποιο σκοπό…κι εδώ είναι το πρόβλημα.
  Βάλε στη θέση των αντρών που έχεις πάει,ή φαντασιώνεσαι, γυναίκες και δες πάλι πως θα αντιδρούσε η γυναίκα σου.Η αντίδρασή της θα ήταν κατά 90% ίδια. Αυτό που πληγώνει περισσότερο απ’ όλα είναι η κοροϊδία – όχι επειδή έχεις διαφορετικές προτιμήσεις,αλλά επειδή τη χρησιμοποίησες κι επειδή δεν τη σεβάστηκες πηγαίνοντας δεξιά κι αριστερά σε εξωσυζυγικές σχέσεις/ξεπέτες. Το αν ήταν με άντρες ή γυναίκες είναι κάτι που έρχεται δεύτερο στην ιεραρχεία.
  Εάν ήσουν πιστός στη γυναίκα σου και της έλεγες ότι κάποια στιγμή πήγες με έναν άντρα παρόλο που προσπάθησες να αντισταθείς και της εξηγούσες πως είχες και παλιότερα τέτοιες επαφές όμως στο γάμο σου ήσουν πιστός και αντιστεκόσουν στις προκλήσεις , τότε νομίζω πως θα το αντιμετώπιζε πολύ καλά και με μεγάλη κατανόηση (κι αν θες τη γνώμη μου,με μεγαλύτερη κατανόηση από μια σχέση με γυναίκα).
  Ο γάμος είναι «δέσμευση» με έναν άνθρωπο κι αυτό έχει να κάνει με την πίστη απέναντί του. Εάν ο άλλος είναι άπιστος,είτε με άντρα ,είτε με γυναίκα,μικρή διαφορά κάνει.
  Βεβαίως το να μάθεις ότι ο σύζυγός σου προτιμάει/ ελκύεται και απο άντρες,είναι μεγάλο σοκ. Νομίζω πως το μεγαλύτερο μέρος αυτού του σοκ είναι η ενοχή της γυναίκας «καλά ήμουν τόσο ηλίθια που δεν το κατάλαβα? » Εάν όμως ο gay σύζυγος μπορεί να της δείξει ότι όντως τη θέλει,την αγαπάει,την τιμάει απλά τον κ@@@νουν περισσότεροι οι άντρες,το σοκ μετριάζεται.
  Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είσαι ξεκάθαρος μαζί της,τονίζοντας όμως πως οτιδήποτε και να γίνει πρέπει να μπουν τα παιδιά πάνω απ’ όλα.Βέβαια παίζει σα λύση το διαζύγιο , βέβαια παίζει σα λύση και ένας λευκός γάμος,για να υπάρχει μια στοιχειώδης λειτουργία της οικογένειας- όμως εάν πρόκειται τα παιδιά να βιώνουν καυγάδες και όλα τα παρελκόμενα,τότε χωρίστε αύριο κιόλας !

 39. Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να πω κατι για τους γκεϊ γιατι δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του οποτε δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους. Εχω προβλημα ομως με κατι πουστηδες που για να φτιαξουν μια βιτρινα, παγιδευουν μια αθωα κοπελα και της ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τη ΖΩΗ. Εχω προβλημα με κατι πουστηδες που αφηνουν τα παιδακια τους και τη γυναικα τους για να βαλουν πραγματα στον κωλο τους. Εχω προβλημα με τον καθε εναν που εχει οικογενεια και κερατωνει, απλα ειναι πιο αμυαλος απο ενα πιθηκο και πιο παρορμητικος απο ενα σκυλο. Εχω προβλημα που ο φιλτατος που αναρτησε το ποστ, ηξερε οτι ειναι γκευ και επειδη ηταν πουστρακος και φοβοταν τι θα πουν οι αλλοι γιατι ειναι τοσο κομπλεξαρα που η υπαρξη του στηριζεται στο τι θα πει ο κοσμος, εβαλε μια κοπελα που ειχε τα δικα της ονειρα να ζησει και να κανει παιδια μεσα σε ενα ψεμα με εναν ανθρωπο που δεν την ερωτευτηκε ποτε. Οπως ειπα στην αρχη με τους γκεϊ δεν εχω πολυτως κανενα προβλημα απο τη στιγμη που δεν μου την πεφτουν, ειναι συνανθρωποι μου και πολλοι απο αυτους πολυ καλα και ευχαριστα παιδια, αλλα κατι κομπλεξοπουστρες που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κατηγορουν την κοινωνια ενω ειναι μεσα στους καρκινους αυτης (ψευτες και κομπλεξικοι), τους βαζω στην κατηγορια του απολυτου μηδεν σαν αξια. Κριμα την κοπελα, ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να καταφερει να ειναι ευτηχισμενη μετα απο τετοια προδοσια….

 40. Καλησπέρα,
  Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια ορισμένων, που φαινομενικά -από τον τρόπο που τα χώνουν- δε γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο πως είναι να βιώνεις μια παρόμοια κατάσταση ανάμεσα σε «φυσιολογικούς» ανθρώπους σε αντίθεση με τη gay φύση σου, θεωρώ ότι δεν έχουν κανένα μα κανένα «ηθικό» δικαίωμα να κρίνουν & να καταδικάζουν κάποιον επειδή δεν είναι εναρμονισμένος o τρόπος σκέψης του με τα δικά τους πρότυπα. Ούτε όμως από την άλλη δεν έχει κανένας το παραμικρό δικαίωμα να μη σέβεται, να μην υπολογίζει & να προδίδει την αγάπη, τα συναισθήματα, την εμπιστοσύνη & τη νοημοσύνη κάποιου με τον οποίο άνθρωπο μοιράζεται μια ολόκληρη ζωή & τον ενώνουν μαζί του & παιδιά. Από τη στιγμή που έχει οικογένεια, γυναίκα & παιδιά δεν είναι μόνος του σε αυτή τη ζωή για να λειτουργεί ανεξάρτητα & μάλιστα να παίρνει τέτοιες αυθαίρετες αποφάσεις που για να διατηρεί τη κρυφή ζωή του & να παίρνει αυτό που θέλει στο σεξ δε διστάζει καθόλου να εκμεταλλευτεί έτσι «ύπουλα» τους δικούς του ανθρώπους. Αντί να συμβεί να το μάθουν ή να τους το αποκαλύψει γκρεμίζοντας τα πάντα στα τόσα χρόνια γάμου, το καλυτερότερο που έχει να κάνει είναι να τους προστατέψει από όλο αυτό γιατί κινδυνεύει αργά ή γρήγορα να τους χάσει & τα παιδιά του να τον μισήσουν με τον χειρότερο τρόπο. …Λοιπόν, ή «αποδεσμεύεται» από την ομοφυλοφιλία & ότι έχει σχέση με τον παλιό του εαυτό & πλήρως να αφοσιωθεί στην οικογένεια του (το λιγότερο που έχει να κάνει ειδικά για τη γυναίκα του για να μην αποδειχτούν στα μάτια της τα τόσα χρόνια όλα ένα τεράστιο ψέμα)• ή τη χωρίζει ωραία & πολιτισμένα συνεχίζοντας μακριά από τους δικούς του τη κρυφή ζωή του & φέροντας από ‘κεί & πέρα την απόλυτη ευθύνη τον επιλογών του χωρίς να επηρεάζουν  καθόλου ή άμεσα την οικογένεια του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν τη παντρευτεί έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω του & να πάψει μαζί με τους άλλους να κοροϊδεύει & τον εαυτό του. Αλλά «κάλλιο αργά παρά ποτέ» που λένε, όσο έχει ακόμα επιλογές βέβαια. Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό & απαιτεί λογικές αποφάσεις. Μακροπρόθεσμα, ότι κι αν αποφασίσει, θα τον βοηθήσει πολύ να τα βρει με τον εαυτό του & να κάνει ένα νέο & δυνατό ξεκίνημα…Πράγμα που εύχομαι ολόψυχα!!!
  Προσωπικά, όσον αφορά τον Μάκη παραπάνω που αναφέρθηκε σε γραφικά εδάφια, πέρα από το γεγονός ότι καλώς ή κακώς είναι στοχευμένα τα συγκεκριμένα, καλά θα ήταν να μάθει να σέβεται & να μην «σφυροκοπεί» σαν καταπέλτης με τέτοιον τρόπο τους άλλους για τις επιλογές τους. Το τι κάνει o καθένας είναι απόλυτα προσωπικό του θέμα. Σε κανέναν δε δόθηκε το δικαίωμα  ακόμα & από τη Γραφή, να δικάζει. O καθένας να κοιτάξει να βελτιώσει πρώτα τον δικό του εαυτό. Λίγο – πολύ όλοι έχουν τα λάθη τους.
  Μάκη, μια που ασχολείσαι, να ξέρεις ότι η Γραφή δε γράφτηκε με κεντρικό σκοπό να «δικάσει» τους ανθρώπους & πιο συγκεκριμένα τους ομοφυλόφιλους, αλλά o σκοπός της είναι με τη σοφία που διακατέχεται o Λόγος Του Θεού o καθένας να λάβει γνώση & να συνετιστεί γιατί Ένας Θεός αγάπης αμαρτίες δε μετράει…επιθυμεί όλοι οι άνθρωποι να μετανοήσουν με αληθινή καρδιά.

Σχολιάστε

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων