Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 4161

Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 132

Notice: Undefined index: includeFbComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 251

Notice: Undefined index: fbCommentCount in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 261

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε FBCRC_Widget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Η κληθείσα μέθοδος δημιουργίας για WP_Widget σε SkWidget έχει καταργηθεί από την έκδοση 4.3.0! Χρησιμοποιήστε την
__construct()
αντί αυτής. in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-includes/functions.php on line 3916

Notice: Undefined index: sk-id in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/schreikasten/schreikasten.php on line 408
Πως έγινα γκέι | Μυστικά κι Εξομολογήσεις - Online Εξομολόγηση

Πως έγινα γκέι

Θέλω να εξομολογηθώ πως έγινα γκέι. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε τι βρίσκουμε και είμαστε γκέι, οι γυναίκες ιδίως λένε το κλασικό «οι άντρες είναι λίγοι…οι μισοί είναι και γκέι…χάθηκε ο κόσμος…». Ε σας πληροφορώ πως δεν υπάρχει άντρας, στρέιτ, που να πάει με άλλον, και ενεργητικά και παθητικά και να μην θέλει να το ξανακάνει.

Τώρα όλοι εσείς οι και πολύ άντρες θα βρίζετε και θα λέτε τι λέει αυτός.. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Κι ακόμα κι αν μου πει κάποιος ότι πήγα και ήταν απαίσια, θα είναι ή επειδή δεν ήξερε ο άλλος πως να σας πάρει, ή επειδή σιχαινόσασταν τον εαυτό σας εκείνη τη στιγμή. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία σ’ αυτό που επρόκειτο να κάνεις.

Επί του θέματος και της εξομολόγησής μου τώρα… Είμαι 45 χρονών και είμαι οδοντίατρος. Δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητά μου. Ήμουν παντρεμένος για 3 χρόνια όταν έγινε το σκηνικό, κι έπειτα χώρισα. Παντρεύτηνα 29-32 χρονών με μια κοπέλα που αγαπώ ακόμα και λατρεύω, και χαίρομαι που μετά από 13 χρόνια έχει προσπαθήσει να καταλάβει και δεν με σιχαίνεται πια. Το «σιχαίνομαι» είναι πραγματικά η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει πως νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας για εμάς.

Στα 32 μου, ερχόταν ένας πελάτης στο οδοντιατρείο 4 μήνες συνεχόμενα, για ένα πρόβλημα.  Ο άνθρωπος φυσικά ήταν γκέι, και πολύ ανοιχτή καρδιά και μιλούσαμε. Επειδή δούλευε ως αργά τη μέρα, ήθελε το τελευταίο ραντεβού, οπότε 2-3 φορές το μήνα έφευγε η γραμματέας μου και μέναμε μόνοι μας. Καναδυό φορές μετά από μερικές επισκέψεις καθίσαμε να πιούμε ένα ουίσκυ στο γραφείο μου και συζητούσαμε για τη ζωή του.

Δεν ήμουν σίγουρος αν μου την έπεφτε, αλλά και να το έκανε δε με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σκεφτόμουν τότε… εντάξει γκέι είναι τι να κάνουμε; ; Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε μία βραδιά που το θέμα καθώς πίναμε ήταν το σεξουαλικό. Με ρωτούσε αν τον έχω πάρει και πλέον μου την έπεφτε χύμα. Του είπα όχι, πως είμαι 3 χρόνια παντρεμένος και στρέιτ  γιατί να μου το ρωτάει αυτό; Και μου είπε ότι έπρεπε να έχω δοκιμάζει πριν αποφασίσω να παντρευτώ και να λέω ότι είμαι στρέιτ.

Την επόμενη φορά που πίναμε, ήρθε σαφώς το ίδιο θέμα συζήτησης, και αυτός δίπλα μου μου έπιασε το καυλί. Εγώ ήμουν με το ουίσκυ στο χέρι σε κατάσταση ημι-πανικού. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το ένα έφερε το άλλο, αλλά θυμάμαι πως φιλί στο στόμα δεν υπήρξε και πως ήταν τρυφερός και άγριος μαζί μου ταυτόχρονα. Όπως ήμουν εγώ με τη γυναίκα μου δηλαδή. Άλλο να το κάνεις, κι άλλο να στο κάνουν όμως.

Ένιωσα κάθε λόγο για κάθε αναστεναγμό που έκανε η γυναίκα μου τότε όταν την πήδαγα. Και μπορώ να ομολογήσω πως δεν ήξερα αν ήθελα. Δε μου δώθηκε η ευκαιρία. Απλά με έπιασε, με γύρισε και όλα έγιναν φυσιολογικά. Και φυσικά δεν υπήρξε διείσδυση κατευθείαν. Με έπαιζε. Πρώτη φορά με έπαιζαν. Ως τότε εγώ έπαιζα με τις γυναίκες, όπως ήθελα. Αλλά το να σου κάνει ο άλλος ότι θέλει, αυτό είναι αλλιώς.

Αφού τελείωσε μέσα μου, μπορώ να πω πως δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να βγει. Αφού ντυθήκαμε και πλυθήκαμε με ρώτησε αν είμαι τόσο σίγουρος τώρα, μου είπε ότι μπορεί να μου ζητήσει συγγνώμη άμα θέλω και αν ήταν κάτι που έγινε χωρίς τη θέλησή μου, αλλά και ότι μπορεί να συνεχίσει την θεραπεία με τα δόντια του σε άλλον οδοντίατρο. Κάθισα να το σκεφτώ, και του είπα πως δεν τίθεται τέτοιο θεμα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Μου είπε ότι του αρέσω και ότι πιθανόν να μου ξαναριχτεί, οπότε αν δε θέλω να το πω.Με έκανε να νιώθω άνετα.

Την επόμενη μέρα το είπα στη γυναίκα μου. Γιατί; Γιατί ήξερα πως θα το ξανάκανα. Γιατί ήθελε παιδιά και πιθανόν κάποιον δίπλα της που δε θα πήγαινε και με άλλους. Γι’ αυτό και καταλαβαίνω μια προηγούμενη εξομολόγηση που διάβασα. Με σιχάθηκε. Με παράτησε. Αλλά τώρα είμαστε φίλοι.

Η ειλικρίνεια είναι η πιο βασική οδός για να φτάσεις εκεί που θες. Ακόμα κι αν αργήσεις, θα φτάσεις. Και κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ή παρά παράποτε που λέει κι η γυναίκα μου (έτσι την αποκαλώ πάντα). Με τον τύπο κάναμε σχέση κάνα εξάμηνο αλλά επειδή σαφώς δεν ήξερα από γκέι σχέσεις το διαλύσαμε, δε θυμάμαι καν το γιατί. Ήταν δύσκολο να βρω τον επόμενο, επειδή αυτός ήταν ο πρώτος μου και ήρθε σε μένα.

Κάποια φάση σκέφτηκα να γυρίσω στη γυναίκα μου να της ζητήσω συγγνώμη, να της πώ ψέματα πως ήταν μόνο εκείνη η φορά στο γραφείο… μετά κατάλαβα πόσο κακός άνρθωπος μπορώ να γίνω σε κάποια που με λατρεύει. Και δεν το έκανα. Και σαφώς μετά από λίγο καιρό ανακάλυψα πόσοι γκέι υπάρχουν στον κόσμο. Και το γιατί είναι επειδή η αίσθηση είναι διαφορετική. Επειδή ο οργασμός είναι άλλος. Επειδή είμαστε άνθρωποι και σαν άνθρωποι θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας και όχι μόνο εκείνες τις «επιτρεπτές από την κοινωνία».


Notice: Undefined index: hideWpComments in /var/www/www.exomologiseis.gr/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-combinecomments.php on line 24
12 thoughts on “Πως έγινα γκέι

  1. Σε επικροτώ!πιστεύω οτι δεν θα μπορούσα να σχολίασω κατι παραπάνω παρα να σου εκφράσω το θαυμασμό μου για την ειλικρίνεια που έδειξες. αφου ετσι ένιωθες και γούσταρες πολυ καλά έπραξες. έχεις δίκιο οτι όλοι οι άνθρωποι οφείλουμε να γνωρίσουμε όλες μας τις πλευρές. σεξουαλικά και ψυχολογικά. πιστεύω οτι ειναι η ομοφυλοφιλία δεν ειναι καν επιλογή για κάποιους. υπάρχει η προδιάθεση σε κάθε άντρα. ειναι άσχημο που υπάρχουν ταμπέλες..ειμαι γκέι,εισαι στρείτ,λεσβία κλπ.η σεξουαλικότητα δεν κοιτάει φύλα ουτε ειναι συγκεριμένη. πχ αντρας με γυναίκα. ειναι κοινωνικά κατασκευάσματα. ο οργασμός σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα του ανθρώπου. δεν πιστεύω οτι υπάρχουν γκει η στρέιτ. απλα άνθρωποι που απολαμβάνουν το σεξ.μπράβο για το θάρρος σου!

  2. Φίλε μου μην στεναχωριέσαι… Σύντομα θα δώσεις και το σουφροκλανίδι σου για ξεμπάζωμα… Είσαι ομοφυλόφιλος παραδέξου το… Σε ελκύει μια πούτσα… Σε ελκύουν οι άντρες… Χώνεψε το και προχώρα παρακάτω να βρεις το φύση σου… Μπορείς να ντύνεσαι και γυναικεία καμιά φορά στο σπίτι σου με παρέα… Καλά γαμήσια σου εύχομαι να τον παίρνεις από εδώ και πέρα και με το καλό να καταπίνεις και τα φλόκια των άλλων… Ναι ναι μην στεναχωριέσαι…

  3. Μπράβο σου που είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μην ακούς τα προσβλητικά σχόλια των παραπάνω, αυτοί που βρίζουν τους γκέι είναι και οι χειρότεροι, είναι προφανές ότι έχουν κακία μέσα τους. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου, να αγαπάς τον εαυτό σου και να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν. Γενικά έχω το motto: καλύτερα να με μισούν γι’ αυτό που είμαι παρά να μ’ αγαπούν για κάτι που δεν είμαι. Το ζητούμενο είναι να εισαι ευτυχισμένος, επιδίωξέ του! Και άσε τον κάθε ένα να μιλάει για τον εαυτό του, για τη ζωή σου αποφασίζεις εσύ. Σου εύχομαι να’ χεις καλή τύχη και να βρεις έναν υπέροχο σύντροφο και πολλούς φίλους που να σε αγαπούν, καλή τύχη :))

  4. θελω να δω τι αλλο θα σκαρφιστουν αυτοι οι κελαιδοκωληδες – τρυπιοι – πουσταραιοι μπας και καταφερουν να τους τον δωσει κανας αντρας (πραγματικος αντρας) … Αντε βρε…. να σε καμαρωσουμε και νυφουλα..

  5. Η ομοφιλοφιλια ειναι διαστροφη δεν χρειαζοταν να πειραματιστεις …δεν θα σε οδηγησει η σχεση με αντρα στην πληροτητα.

  6. τι διαστροφή μωρή σάπια;τράβα πίσω στη σπηλιά σου παλιονεάτερνταλ.Η ομοφυλοφιλία είναι στη φύση.Παρ’τε το χαμπάρι.Επειδή εσύ και οι υπόλοιποι στενόμυαλοι το αρνείστε δεν παύει να ισχύει.Και τι εννοείς πληρότητα;Η πληρότητα για σένα μπορεί να είναι να γκαστρωθείς και να ξαμολύσεις απ’τη μήτρα σου 2-3 καταδικασμένα παιδάκια τα οποία (ελπίζω πως όχι) θα έχουν το ίδιο μυαλό με σένα.Για μένα η πληρότητα μπορεί να είναι η επιτυχία στην επαγγελματική ζωή μου.Ξυπνήστε ζώα και σταματήστε να κατακρίνεται το κάθε τι γύρω σας πόσο μάλλον όταν είναι κάτι φυσιολογικό και δεν αφορά εσάς.

Σχολιάστε

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων